• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par Latvijas, Baltkrievijas un Krievijas robežu krustpunktu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.02.2010., Nr. 18 https://www.vestnesis.lv/ta/id/204527

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par Rīgas dzelzceļa pasažieru pārvadājumu sistēmu

Vēl šajā numurā

02.02.2010., Nr. 18

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par Latvijas, Baltkrievijas un Krievijas robežu krustpunktu

28.janvārī Minskā tika parakstīta Latvijas Republikas valdības, Baltkrievijas Republikas valdības un Krievijas Federācijas valdības vienošanās par Latvijas Republikas, Baltkrievijas Republikas un Krievijas Federācijas valsts robežu krustpunkta noteikšanu.

No Latvijas puses vienošanos parakstīja Ārlietu ministrijas speciālo uzdevumu vēstnieks Ints Upmacis, no Baltkrievijas puses – Valsts Robežsardzes komitejas priekšsēdētājs Igors Račkovskis un no Krievijas puses – Ārlietu ministrijas speciālo uzdevumu vēstnieks Aleksejs Obuhovs.

Vienošanās paredz, ka triju valstu robežas krustpunkts atradīsies uz Zilupes un tajā ietekošās Ņevericas upes viduslīnijas krustpunkta. Tāpat vienošanās nosaka, ka precīzai robežu krustpunkta noteikšanai un apzīmēšanai dabā puses izveido kopīgu komisiju.

Vienošanās stāsies spēkā trīsdesmitajā dienā, kad puses būs viena otrai paziņojušas par visu nepieciešamo iekšējo procedūru izpildi.

Vienošanās noteiktais robežu krustpunkts ir pēdējais posms Latvijas un Baltkrievijas robežas demarkācijā, un no tā tiks sākts Latvijas un Krievijas robežas demarkācijas process.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!