• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 25. janvāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.01.2010., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/204281

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010. gada 28. janvārī

Vēl šajā numurā

28.01.2010., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 25. janvāra sēdi

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Nolēma iekļaut Saeimas sēdes darba kārtībā deputātes Karinas Pētersones iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei Karinai Pētersonei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 28.janvārī.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 28.janvāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010.gada 28.janvārī pulksten 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2010.gada 25.janvāra līdz 31.janvārim.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Rīgas apgabaltiesas tiesneša Jāņa Bazeviča atbrīvošanu no amata.

7. Nolēma nodot Saeimas Starpparlamentu attiecību birojam Latvijas vēstniecības Francijā vēstnieka Jāņa Kārkliņa iesniegumu par atbalstu deputātu grupas sadarbībai ar Francijas parlamentu delegācijas vizītei uz Franciju.

8. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai Vairai Paeglei, Saeimas Kancelejas direktoram Mārim Steinam, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem, Protokola nodaļas vadītājas vietniecei Zanei Rukmanei un Stenogrammu nodaļas vecākajai tulcei Sintijai Strikauskai oficiālā vizītē uz Ļubļanu (Slovēnija) no 2010.gada 2.februāra līdz 5.februārim;

2) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai Vairai Paeglei un komisijas konsultantam Ģirtam Ostrovskim uz Madridi (Spānija) no 2010.gada 4.februāra līdz 6.februārim;

3) Starpparlamentu attiecību biroja konsultantei Kristīnai Miņko uz Briseli (Beļģija) no 2010.gada 3.februāra līdz 5.februārim.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas vietnieka Jāņa Reira un delegācijas sekretāres Ingrīdas Putniņas komandējumu uz Rostoku (Vācija) no 2010.gada 20.janvāra līdz 22.janvārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!