• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iekšlietu ministrija: Par dienesta transportlīdzekļu izmantošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.01.2010., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/203236

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija: Par sabiedriskā transporta organizēšanu reģionos

Vēl šajā numurā

06.01.2010., Nr. 2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iekšlietu ministrija: Par dienesta transportlīdzekļu izmantošanu

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece 4.janvārī parakstījusi rīkojumu, ar kuru uzdod no 5.janvāra Valsts policijas, Valsts robežsardzes un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta atbalsta funkciju sniegšanas struktūrvienību amatpersonām turpmāk darba pienākumu izpildei izmantot tikai tos dienesta transportlīdzekļus, kas tiek izmantoti dežūrējošā režīmā.

“Saņemot dienestu vadītāju ziņojumus par dienesta automašīnu izmantošanas kārtību viņu vadītajās iestādēs, secināju, ka atbalsta funkciju sniegšanas struktūrvienību amatpersonām nepamatoti tiek piešķirtas dienesta automašīnas un tās nav nepieciešamas šo struktūrvienību pilnvērtīgai darba pienākumu veikšanai. Tā vietā pilnīgi pietiktu ar dežūrējošā režīmā esošo automašīnu izmantošanu, kā tas jau tiek sekmīgi praktizēts Iekšlietu ministrijas centrālajā aparātā. Tās automašīnas, kas šī rīkojuma rezultātā tiks atbrīvotas, jānovirza tiem dienestu darbiniekiem reģionos, kas ikdienā veic pienākumus uz vietas un tieši nodrošina sabiedrības kārtību un drošību,” uzskata iekšlietu ministre L.Mūrniece.

Rīkojums arī nosaka aizliegumu izmantot dienesta transportlīdzekļus privātām vajadzībām. Šā rīkojuma mērķis ir pilnveidot dienesta transportlīdzekļu izmantošanas kārtību, novērst nepamatotu dienesta transportlīdzekļu izmantošanu un optimizēt transportlīdzekļu nobraukumu un ekonomēt finanšu līdzekļus.

Iekšlietu ministrijas Administratīvais departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!