• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par palīdzību "telšu pilsētiņas" pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2009., Nr. 201 https://www.vestnesis.lv/ta/id/202555

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par spriedumu pensiju un pabalstu izmaksu lietā

Vēl šajā numurā

22.12.2009., Nr. 201

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par palīdzību “telšu pilsētiņas” pārstāvjiem

21.decembrī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis nosūtījis vēstuli Rīgas pilsētas izpilddirektoram Jurim Radzēvičam ar lūgumu Rīgas pilsētas sociālajiem dienestiem iesaistīties un sniegt nepieciešamo palīdzību, lai cilvēkiem vairs nebūtu milzīgajā salā jāprotestē teltīs iepretim Ministru kabinetam. Ministru prezidents to bija solījis pagājušās piektdienas vakarā, tiekoties ar vienu no “telšu pilsētiņas” pārstāvjiem.

Ministru prezidents V.Dombrovskis vēstulē norāda, ka kopš 2009.gada 30.novembra iepretī Ministru kabineta ēkai, Brīvības bulvārī 36, notiek protesta akcija, kuras ietvaros atsevišķi sabiedrības pārstāvji uzturas pašu izveidotā “telšu pilsētiņā”. Protestētāji ir izteikuši dažādas prasības saistībā ar ekonomisko situāciju Latvijā un izdzīvošanas iespējām pašreizējos apstākļos, kuras nav iespējams nekavējoši izpildīt.

Ministru prezidents uzsver: “Lai risinātu radušos situāciju, lūdzu jūs sadarboties un noskaidrot situāciju, kādā atrodas pie Ministru kabineta ēkas protestējošie sabiedrības pārstāvji (vai viņu dzīvesvieta ir deklarēta Rīgas pilsētā, vai viņi atrodas pašvaldības uzskaitē sociālās palīdzības saņemšanai u.c.), kā arī lūdzu izvērtēt iespēju sniegt viņiem sociālās palīdzības pakalpojumus pabalstu, patversmju vai jebkādā citā pilsētai pieejamā formā, lai maksimāli nodrošinātu atbalstu personām, kuras atrodas “telšu pilsētiņā”.”

Vienlaikus valdības vadītājs aicina Rīgas pilsētas izpilddirektoru J.Radzēviču informēt par minētajām personām piedāvāto palīdzību, tās veidu, apmēru, kā arī to, vai protestētāji vēlas līdzdarboties palīdzības saņemšanai.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!