• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotāju". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.12.2009., Nr. 199 https://www.vestnesis.lv/ta/id/202298

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par prēmēšanas nosacījumiem valsts uzņēmumos

Vēl šajā numurā

18.12.2009., Nr. 199

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par “Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotāju”

 Saeima 17.decembrī pieņēma grozījumus divos likumos, paredzot no nākamā gada vairs neizdot “Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotāju”.

Šāds lēmums pieņemts līdzekļu taupības nolūkā, ņemot vērā, ka drukātais izdevums daļēji dublēja laikraksta “Latvijas Vēstnesis” funkcijas. Turpmāk Saeimas pieņemtie likumi un lēmumi būs pieejami Saeimas mājaslapā www.saeima.lv elektroniskā formātā. Paredzēts, ka daļa no ietaupītajiem līdzekļiem tiks izmantota, lai pilnveidotu un padarītu lietotājam draudzīgāku Saeimas interneta mājaslapu.

“Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotājs” ir izdevums, kurā publicē izsludinātos likumus, kā arī citus Saeimas pieņemtos aktus un Ministru kabineta noteikumus.

Ar šādu nosaukumu tas iznāk kopš 1993.gada. Izdevums brošūras formā iznāk divas reizes mēnesī.

Lai pārtrauktu šā izdevuma iznākšanu, Saeima 17.decembrī veica grozījumus likumā “Par likumu un citu Saeimas, Valsts prezidenta un Ministru kabineta pieņemto aktu izsludināšanas, publicēšanas, spēkā stāšanās kārtību un spēkā esamību”, kā arī likumā “Par Latvijas Republikas starptautiskajiem līgumiem”.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!