• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministrija: Par Rīgas 1.slimnīcas pakalpojumiem nākamajā gadā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.12.2009., Nr. 199 https://www.vestnesis.lv/ta/id/202296

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrija: Par Kopējās lauksaimniecības politikas pamatprincipiem

Vēl šajā numurā

18.12.2009., Nr. 199

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministrija: Par Rīgas 1.slimnīcas pakalpojumiem nākamajā gadā 

16.decembrī veselības ministres Baibas Rozentāles uzdevumā Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Juris Bundulis apmeklēja Rīgas 1.slimnīcu, lai kopā ar Centrālās finanšu un līgumu aģentūras pārstāvjiem pārliecinātos par mērķtiecīgu Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļu izmantošanu. Ņemot vērā, ka slimnīca kā ārstniecības iestāde turpinās strādāt arī turpmāk, valstij nedraud ieguldīto līdzekļu atmaksa.

Apmeklējuma laikā valsts sekretāra vietnieks Juris Bundulis tikās arī ar slimnīcas direktoru Andreju Pavāru, un, pārrunājot slimnīcas darbības iespējas, tika secināts, ka tās netiek pilnībā izmantotas. Ņemot vērā Sociālā drošības tīkla stratēģijas atbalsta pasākumus trūcīgām personām veselības aprūpes pakalpojumu saņemšanā, slimnīcai iespējams attīstīt savu darbību. Tādēļ veselības ministre B.Rozentāle ierosināja sasaukt Rīgas domes Veselības aprūpes koordinācijas padomes sēdi, lai pārrunātu jautājumus, kā pilsētā tiek skaidrotas trūcīgo personu iespējas saņemt valsts apmaksātus veselības aprūpes pakalpojumus.

Veselības ministre B.Rozentāle norāda: “Rīgas 1.slimnīca arī pēc jaunā gada saglabās ārstniecības iestādes statusu un pacienti varēs ārstēties dienas stacionārā, būs pieejama palīdzība neatliekamās palīdzības punktā (traumpunktā), slimnīca turpinās sniegt ambulatoros veselības aprūpes pakalpojumus, un personāls varēs iesaistīties medicīniskās aprūpes mājās nodrošināšanā. Iestādei ir arī attīstības potenciāls, tādēļ aicinu slimnīcas mediķus un vadību paraudzīties uz tām iespējām, kas šobrīd nav pilnībā izmantotas.”

Veselības ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!