• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Krievijas Revīzijas palātas priekšsēdētāja vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.2009., Nr. 197 https://www.vestnesis.lv/ta/id/202121

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Krievijas Revīzijas palātas priekšsēdētāja vizīti Saeimā

Vēl šajā numurā

16.12.2009., Nr. 197

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Krievijas Revīzijas palātas priekšsēdētāja vizīti

KONTROLE.JPG (18126 bytes)
Lai apspriestu Latvijas un Krievijas augstāko finanšu revīzijas iestāžu sadarbību, Latvijā 14. un 15.decembrī uzturējās Krievijas Federācijas Revīzijas palātas priekšsēdētājs Sergejs Stepašins, kurš vizītes laikā 14.decembrī tikās ar savu kolēģi – Latvijas Republikas valsts kontrolieri Ingunu Sudrabu (attēlā), bet vakar – ar Saeimas priekšsēdētāju Gundaru Daudzi (skat. 35.lpp.) un Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (skat. zemāk)
Foto: Nora Krevneva, A.F.I.

15.decembrī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis tikās ar Krievijas Federācijas Revīzijas palātas priekšsēdētāju Sergeju Stepašinu un pārrunāja abu valstu finanšu revīzijas iestāžu sadarbību.

Krievijas Revīzijas palātas priekšsēdētājs informēja par Latvijas Valsts kontroles un Krievijas Revīzijas palātas veiksmīgo sadarbību, īpaši pārtikas eksporta paralēlās revīzijas veikšanā. Ministru prezidents pauda gandarījumu par abu finanšu revīzijas iestāžu konstruktīvo sadarbību valsts iestāžu finanšu pārvaldības kontrolēšanā un caurskatāmības nodrošināšanā.

Abas puses pārrunāja arī starpvalstu līgumu noslēgšanas nepieciešamību jautājumos par investīciju aizsardzību un izvairīšanos no dubultās aplikšanas ar nodokļiem. Ministru prezidents apliecināja Latvijas puses aktīvu iesaistīšanos šo jautājumu risināšanā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!