• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vides ministra darba vizīti Armēnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.12.2009., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/201925

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts prezidenta valstsvizīti Armēnijā

Vēl šajā numurā

11.12.2009., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vides ministra darba vizīti Armēnijā

10.decembrī vides ministrs Raimonds Vējonis, viesojoties Armēnijā, parakstīja sadarbības līgumu ar Armēnijas Dabas aizsardzības ministriju. Līdz šim sadarbība vides aizsardzības jomā ar Armēniju galvenokārt ir izpaudusies kā abu valstu pārstāvju kopēja dalība starptautiskās konferencēs un organizācijās. Noslēgtais līgums veicinās sadarbību starp abām valstīm vides aizsardzībā, un tā ietvaros paredzēti kopīgi zinātniski tehniskie pētījumi un programmas, sadarbības projektu izstrāde, apmaiņa ar zinātniski tehnisko informāciju un dokumentiem par izpētes pasākumiem un labāko vides pārvaldības pieredzi, kā arī ar labākajiem pieejamajiem tehniskajiem paņēmieniem, apmācību programmu, konferenču un simpoziju organizēšana.

Abu valstu ministri vienojās par nepieciešamību palīdzēt Armēnijai atkritumu saimniecības sakārtošanā, bīstamo piesārņojumu likvidēšanā, ietekmes uz vidi (IVN) procedūras ieviešanā. Armēnija ir gatava pārņemt labo praksi no Latvijas, kas savukārt ir gatava dalīties pieredzē vides likumdošanas ieviešanā.

Tikšanās laikā ministri pārrunāja valstu pieredzi īpaši aizsargājamo dabas teritoriju pārvaldības, bioloģiskās daudzveidības saglabāšanas, globālo klimata pārmaiņu un ozona slāņa aizsardzības, kā arī pārrobežu gaisa un ūdens piesārņojuma jautājumus.

Vides ministrijas Sabiedrības informēšanas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!