• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Zviedrijas Centrālās bankas pārstāvju vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.12.2009., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/201493

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Piedaloties EDSO ārlietu ministru sanāksmē Atēnās

Vēl šajā numurā

03.12.2009., Nr. 190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Zviedrijas Centrālās bankas pārstāvju vizīti Latvijā

 

Vakar, 2.decembrī, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis tikās ar Zviedrijas Centrālās bankas pārstāvjiem un pārrunāja ekonomisko situāciju Latvijā.

Ministru prezidents informēja par Latvijas parlamenta vakar atbalstīto 2010.gada valsts budžetu, norādot, ka tas bija valstiski nozīmīgs lēmums, ļaujot turpmāk strādāt ekonomikas atveseļošanas mērķa sasniegšanā. Izstrādājot nākamā gada budžetu, ir ievērotas ar starptautiskajiem aizdevējiem parakstītās vienošanās, kas paredz fiskālo konsolidāciju 500 miljonu latu apmērā.

Valdības vadītājs tikšanās laikā informēja arī par veiktajām strukturālajām reformām valsts pārvaldē, veselības un izglītības jomā, kā arī par tādiem valdības atbalstītajiem ekonomikas atdzīvināšanas instrumentiem kā eksporta kredītgarantiju piešķiršana, administratīvo šķēršļu samazināšana uzņēmumiem, ES struktūrfondu finansējuma pieejamība u.c.

Zviedrijas Centrālās bankas pārstāvji atzinīgi novērtēja Latvijas parlamenta atbalstu nākamā gada valsts budžetam un aicināja valdību arī turpmāk īstenot vienošanos ar starptautiskajiem aizdevējiem.

Valsts kancelejasKomunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!