• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par atbalstu infrastruktūras uzlabošanai laukos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.12.2009., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/201417

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tieslietu ministrija: Par grozījumiem Uzturlīdzekļu garantiju fonda likumā

Vēl šajā numurā

02.12.2009., Nr. 189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par atbalstu infrastruktūras uzlabošanai laukos

 

No šā gada 11.decembra līdz 2010.gada 11.janvārim Lauku atbalsta dienests (LAD) 8.kārtā un no 2010.gada 12.janvāra līdz 2010.gada 12.februārim 9.kārtā pieņems projektu pieteikumus atbalstam Lauku attīstības programmas 2007.–2013.gadam pasākumā “Pamatpakalpojumi ekonomikai un iedzīvotājiem”.

Projektu pieteikumi gatavojami saskaņā ar Ministru kabineta (MK) 2008.gada 7.jūlija noteikumiem Nr.525 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā pasākumam “Pamatpakalpojumi ekonomikai un iedzīvotājiem””.

Pasākuma “Pamatpakalpojumi ekonomikai un iedzīvotājiem” mērķis ir atbalstīt investīcijas infrastruktūras kvalitātes uzlabošanai lauku teritorijās, lai veicinātu apdzīvotības saglabāšanos. Pasākuma īstenošanas vieta ir Latvijas teritorija, izņemot republikas pilsētas un novadu pilsētas, kurās ir vairāk nekā 5000 iedzīvotāju. Tāpat arī pasākumu neatbalstīs novados, ka atrodas Rīgas tuvumā, tas ir, Ādažu novadā, Babītes novada Babītes pagastā, Baldones novadā, Carnikavas novadā, Garkalnes novadā, Ķekavas novada Ķekavas pagastā, Mārupes novadā, Olaines novada Olaines pagastā, Ropažu novadā, Salaspils novadā, Saulkrastu novadā, Siguldas novada Siguldas pagastā un Mores pagastā, Stopiņu novadā. Pasākums šajos novados netiek atbalstīts, jo tie atrodas valsts galvaspilsētas tuvumā, kas nodrošina salīdzinoši augstu ekonomisko aktivitāti un līdz ar to arī apdzīvotību.

Pasākuma 8.kārtas publiskais finansējums noteikts 10 miljoni latu, 9.kārtas – 5 miljoni latu. Kārtās iesniegto projektu īstenošanas beigu datums noteikts divu gadu laikā no to apstiprināšanas brīža.

Projektu iesniegumi jāiesniedz LAD reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs pēc atbalsta pretendenta juridiskās adreses. Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami LAD interneta mājaslapā www.lad.gov.lv  sadaļā “ES atbalsts”.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!