• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vides ministra darba vizīti Maskavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.2009., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/201197

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iekšlietu ministre: Tiekoties ar policistus pārstāvošajām arodbiedrībām

Vēl šajā numurā

27.11.2009., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vides ministra darba vizīti Maskavā

25.novembrī vides ministrs Raimonds Vējonis Maskavā pēc Krievijas Federācijas Valsts domes priekšsēdētāja uzaicinājuma piedalījās starptautiskajā forumā “Tīrais ūdens”. Tajā piedalījās ap 900 pārstāvju no 45 valstīm.

Šajā forumā valstu pārstāvji runāja par ūdeni no daudziem aspektiem, tai skaitā politiskā. Jo ūdenim ir liela nozīme ikvienas valsts attīstībā, vides aizsardzībā, kurā var dzīvot cilvēki. Jau tagad ūdens ir kļuvis par vienu no galvenajām precēm pasaules tirgū.

Īpaša vieta foruma programmā tika paredzēta starptautiskajai sadarbībai. Kazahstānas vides aizsardzības ministrs Nurali Ašimovs pastāstīja, kā krievu un Kazahstānas ekologi sadarbojas, kopīgi strādājot Urāla upes baseinā, savukārt Latvijas vides ministrs runāja par sadarbību Baltijā.

R.Vējonis, uzrunājot klātesošos, uzsvēra: neskatoties uz to, ka Latvija pēc teritorijas un apdzīvojuma ir neliela valsts, pēc pieejamā virszemes un apakšzemes ūdeņu apjoma uz vienu iedzīvotāju Latviju var salīdzināt ar pašām ar ūdeni bagātākajām pasaules valstīm – Krieviju, Kanādu un Zviedriju. Neskatoties uz to, mēs lielu uzmanību veltām ūdens ekonomijas jautājumiem un dzeramā ūdens rezervēm, veiksmīgi tam izmantojot ūdens resursu politiku dabas resursu nodokļa ietvaros.

Vides ministrijas Sabiedrības informēšanas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!