• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ekonomikas ministra darba vizīti Maskavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.11.2009., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200964

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizsardzības ministrs: Sveicot Nacionālās aizsardzības akadēmijas absolventus

Vēl šajā numurā

24.11.2009., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ekonomikas ministra darba vizīti Maskavā

Ekonomikas ministrs Artis Kampars pagājušajā nedēļā darba vizītē Maskavā, Krievijā, tikās ar vairākām augsta ranga amatpersonām, Maskavā strādājošiem Latvijas uzņēmējiem, kā arī piedalījās starptautiskajā transporta forumā.

“Tikšanos laikā gan ar Krievijas valsts amatpersonām, gan uzņēmēju pārstāvjiem esmu saņēmis skaidrus apliecinājumus, ka Krievija ir ieinteresēta ekonomiskās sadarbības veicināšanā starp abām valstīm. Latvijas un Krievijas uzņēmējus visvairāk interesējošie ekonomiskie līgumi no mūsu puses ir gatavi parakstīšanai, tagad sagaidām ātru un operatīvu Krievijas partneru rīcību,” pēc vīzītes Maskavā paziņoja ekonomikas ministrs A.Kampars.

Ministrs vizītes laikā tikās ar Krievijas ekonomiskās attīstības un tirdzniecības ministri Elvīru Nabiuļļinu, kā arī Krievijas Rūpnieku un uzņēmēju savienības prezidentu Aleksandru Šohinu un “Alfa-bank” prezidentu, Latvijas un Krievijas Lietišķās padomes Krievijas puses priekšsēdētāju Pjotru Avenu.

Šo tikšanos laikā ministrs pārrunāja Latvijas un Krievijas ekonomiskās sadarbības paplašināšanas un nostiprināšanas iespējas. Tāpat tika pārrunāta Latvijas ekonomikai būtisku divpusējo līgumu – investīciju veicināšanas un aizsardzības līguma un līguma par izvairīšanos no dubultās aplikšanas ar nodokļiem un nodokļu nemaksāšanas – noslēgšanas iespējas. Tāpat apspriests jautājums par nākamās Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijas sēdes norisi, Krievijas, Kazahstānas, Baltkrievijas muitas ūnijas izveidi un tarifu izmaiņām tirdzniecībā, sākot no 2010.gada 1.janvāra.

Vizītes laikā A.Kampars apmeklēja starptautisko transporta forumu un piedalījās Krievijas prezidenta Dmitrija Medvedeva rīkotajā apaļā galda diskusijā Kremlī.

Sandris Sabajevs, ministra preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!