• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Sveicot Nacionālās aizsardzības akadēmijas absolventus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.11.2009., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200952

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Apsveicot Eiropas jaunās augstās amatpersonas

Vēl šajā numurā

24.11.2009., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Sveicot Nacionālās aizsardzības akadēmijas absolventus

20.novembrī aizsardzības ministrs Imants Lieģis Nacionālajā aizsardzības akadēmijā sveica akadēmijas studiju programmu “Gaisa spēku virsnieks” un “Jūras spēku virsnieks” pamatapmācības kursu absolventus. Uzrunājot kursu absolventus, aizsardzības ministrs uzsvēra, ka viņu zināšanas, profesionālās spējas un pieredze ir ļoti nepieciešama bruņotajiem spēkiem valsts aizsardzības spēju attīstīšanai, aizvien sarežģītāku uzdevumu izpildei.

Aizsardzības ministrs norādīja, ka, aplūkojot pilsētas un novadus, no kuriem nāk absolventi, miniatūrā redzam visu Latviju. “Arī pirms 90 gadiem, kad tika dibināta Latvijas armija, tās rindās stājās puiši un vīri no visas Latvijas, visiem tās novadiem, pagastiem, pilsētām. Šī dažādība un daudzveidība ir tā, kas dara bruņotos spēkus daudzkrāsainus, dažādus. Katrs karavīrs paņem līdzi savas dzimtās vietas tradīcijas, paražas un valodas savdabību, dzīves pieredzi, pasaules skatījumu. Gribu uzsvērt, ka mūsu bruņotie spēki ir īpaši ar to, ka, paturot katram karavīram raksturīgo, kopā jūs esat ļoti vienoti, savstarpēji saliedēti, stipri savā vienotībā,” teica I.Lieģis.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!