• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministre: Tiekoties ar Politiski represēto apvienības pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.11.2009., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200950

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

24.11.2009., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministre: Tiekoties ar Politiski represēto apvienības pārstāvjiem

20.novembrī veselības ministre Baiba Rozentāle tikās ar Latvijas Politiski represēto apvienības pārstāvjiem. Tikšanās laikā pārrunātas veselības aprūpes pakalpojumu saņemšanas iespējas politiski represētajiem pacientiem. Kā zināms, šie pacienti ir atbrīvoti no pacientu iemaksām, bet ne vienmēr ārstniecības iestādēs šī norma tiek ievērota. Veselības ministrija papildus pievērsīs uzmanību, lai Ministru kabineta noteikumi visās ārstniecības iestādēs, kas sniedz valsts apmaksātus veselības aprūpes pakalpojumus, tiktu piemēroti vienādi.

Veselības ministre pauda apņemšanos atbalstīt Politiski represēto apvienības pārstāvju priekšlikumu par sociālā drošības spilvena pasākumu piemērošanu arī politiski represētajiem pacientiem.

Atgādinām, ka sociālā drošības spilvena pasākumu atbalsts veselības aprūpē trūcīgajiem pacientiem paredz atlaides kompensējamo zāļu saņemšanai, ja līdzmaksājums par zālēm, kuras valsts apmaksā tikai 50% vai 75% apmērā, gada laikā pārsniedz 50 latus, kā arī atbrīvo no pacientu iemaksām.

Veselības ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!