• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Tauta ir apliecinājusi izpratni". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.1999., Nr. 200/207 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20095

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Tauta ir apliecinājusi izpratni" (turpinājums)

Vēl šajā numurā

22.06.1999., Nr. 200/207

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents Guntis Ulmanis:

"Tauta ir apliecinājusi izpratni"

Pēc intervijas Latvijas radio vakar, 21.jūnijā, raidījumā "Pusdiena", pulksten 12.35. Raidījumu vada Latvijas radio žurnāliste Pārsla Saktiņa

— Turpmākās aptuveni desmit minūtes programmā "Pusdiena" būsim kopā ar Valsts prezidentu Gunti Ulmani, prezidenta kungs pašlaik ir mūsu studijā. Labdien!

G.Ulmanis: —Labdien!

— Prezidenta kungs, jūs esat iecerējis vēl divas reizes šeit, radio studijā, runāt kā pašreizējais Valsts prezidents. Ir pagājušas tikai dažas dienas kopš vēsturiskā brīža — Valsts prezidenta vēlēšanām. Nu emocijām būtu jānoplok, taču liekas, ka partijās tikai tagad tās sit visaugstāko vilni. Bet par to mazliet vēlāk. Jaunievēlētā prezidente jau ir sniegusi pirmās intervijas, jūs droši vien esat lasījis, dzirdējis, redzējis. Kādi ir jūsu iespaidi?

G.Ulmanis: — Protams, no pirmās reizes ir grūti spriest, ja nopietni runājam, bet es ar Vairu Vīķi–Freibergu esmu ticies vismaz trīs reizes savā dzīvē, un uz mani viņa atstājusi ļoti nopietna, nosvērta cilvēka iespaidu, kurš ar lielu pārliecību un skaidru apziņu izlemj, ko viņam vajadzētu darīt vai ko nevajadzētu darīt.

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!