• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Pilsētu savienības vēsturi starpkaru periodā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.11.2009., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200643

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par preču zīmju reģistrācijas procesu

Vēl šajā numurā

17.11.2009., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Pilsētu savienības vēsturi starpkaru periodā

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze 9.novembrī, saņemot grāmatu par Latvijas Pilsētu savienības vēsturi starpkaru periodā, aicināja mācīties no pagātnes pieredzes.

“Vēsture mēdz atkārtoties, un mēs zinām, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais. Tāpēc ir vērts apskatīties, kādas problēmas un to risinājumi bija tolaik, un varbūt kaut ko varam mācīties, lai neatkārtotu reiz pieļautās kļūdas,” uzsvēra Saeimas priekšsēdētājs.

 “Manas ģimenes mantojumā ir 1938.gadā izdota grāmata par Latvijas pilsētām, un skolas gados to lasīju ar lielu interesi,” stāstīja G.Daudze. Viņš novēlēja, lai arī šī Latvijas Lielo pilsētu asociācijas izdotā grāmata kļūst par vērtīgu un interesantu lasāmvielu mūsu bērniem.

Tiekoties ar Latvijas Lielo pilsētu asociācijas vadību un izdevuma autoru Dzintaru Zaļūksni, grāmatu “Pilsētas zemnieku valstī. Latvijas pilsētas savu interešu sardzē: 1919–1941” 9.novembrī saņēma visi Saeimas Prezidija locekļi. Grāmata tiks nodota arī pārējiem Saeimas deputātiem.

Grāmata atspoguļo Latvijas Pilsētu savienības izveides gaitu un darbību starpkaru periodā, kā arī dod plašu ieskatu tā laika saimnieciskās dzīves un valsts tautsaimniecības norisēs.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!