• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministre: Par Bērnu slimnīcas valdes turpmāko darbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.11.2009., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200515

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

11.novembrī – Lāčplēša dienā – pasniedzot Latvijas Republikas valsts augstākos apbalvojumus

Vēl šajā numurā

12.11.2009., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministre: Par Bērnu slimnīcas valdes turpmāko darbību

Veselības ministre Baiba Rozentāle sniegs sabiedrībai savu viedokli par notikumiem Bērnu klīniskā universitātes slimnīcā (BKUS) un pašreizējās slimnīcas valdes atbildību pēc tam, kad būs iepazinusies ar visu pieejamo informāciju.

Veselības ministre uzsver: “Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja sniegtā informācija varētu būt izšķiroša, lai lemtu par slimnīcas valdes turpmāko darbību. Tikšanās laikā vēlos iegūt informāciju par pašreizējās valdes atbildību jautājumos, par kuriem Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs sācis izmeklēšanu. Ja tiks saņemti fakti par pārējo slimnīcas valdes locekļu saistību ar nelikumībām vai bezdarbību, valde tiks atstādināta.”

B.Rozentāle norāda: “Uzskatu, ka nedrīkstu pieņemt pārsteidzīgu lēmumu un uzrunāt sabiedrību bez pārbaudītas informācijas. Šajā brīdī man pieejami tikai plašsaziņas līdzekļos publicētie fakti, kā arī slimnīcas valdes priekšsēdētāja un valsts sekretāra paskaidrojumi. Sarunā ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītāju Normundu Vilnīti, ceru iegūt precizējošu informāciju likumīgi pamatotai tālākā manai rīcībai.”

Veselības ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!