• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2009. gada 10. novembra rīkojums Nr. 768 "Par kārtību, kādā atzīstami ar kredītiestāžu internetbanku starpniecību veiktie maksājumi". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2009., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200417-par-kartibu-kada-atzistami-ar-kreditiestazu-internetbanku-starpniecibu-veiktie-maksajumi

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Godinot un glabājot atmiņā Latvijas brīvības cīnītājus

Vēl šajā numurā

11.11.2009., Nr. 179

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 768

Pieņemts: 10.11.2009.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.768

Rīgā 2009.gada 10.novembrī (prot. Nr.77 42.§)

Par kārtību, kādā atzīstami ar kredītiestāžu internetbanku starpniecību veiktie maksājumi

Lai vienkāršotu kārtību, kādā atzīstami ar kredītiestāžu internetbanku starpniecību veiktie maksājumi par budžeta iestāžu sniegtajiem pakalpojumiem, līdz attiecīgo normatīvo aktu pieņemšanai un nepieciešamo tehnisko risinājumu īstenošanai valsts tiešās pārvaldes iestādēm, kuras normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā sniedz pakalpojumus un iekasē valsts budžeta maksājumus (piemēram, ieņēmumi par sniegtajiem maksas pakalpojumiem, valsts nodevas):

1. Pieņemt no fiziskām un juridiskām personām ar kredītiestāžu internetbanku starpniecību veikto maksājumu izdrukas kā maksājumu apliecinošu dokumentu, ja maksājuma izdrukā ir norādīts skaidri salasāms maksātāja vārds, uzvārds vai nosaukums un to ir parakstījis maksātājs.

2. Līdz 2010.gada 1.februārim vienoties ar Valsts kasi par informācijas apmaiņas kārtību, lai nodrošinātu iespēju pārliecināties par naudas līdzekļu saņemšanu attiecīgajā valsts budžeta kontā.

3. Informēt maksātāju – fizisku vai juridisku personu – par pakalpojumu samaksas veidiem un pēc iespējas veicināt maksājumu karšu norēķinu izmantošanu, kas nodrošina tūlītēju pārliecību par naudas līdzekļu ieskaitīšanu valsts budžetā.

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Finanšu ministrs E.Repše

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!