• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par konceptuālu atbalstu 2010.gada valsts budžetam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.2009., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200268

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par zemkopības ministra darba vizīti Ungārijā

Vēl šajā numurā

06.11.2009., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par konceptuālu atbalstu 2010.gada valsts budžetam

 

Saeima vakar, 5.novembrī, pēc astoņu stundu ilgām debatēm pirmajā lasījumā konceptuāli atbalstīja Ministru kabineta iesniegto nākamā gada valsts budžeta projektu.

2010.gada valsts budžeta likumprojekts pirmajā lasījumā tika pieņemts, 64 deputātiem balsojot par, 32 deputātiem balsojot pret un 1 deputātam atturoties.

Tāpat Saeima konceptuāli atbalstīja ar valsts budžetu saistītus grozījumus 66 likumos un trīs jaunus likumprojektus – Meliorācijas likumprojektu, likumprojektu “Par vienotu valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības sistēmu” un Publisko aģentūru likumprojektu.

Saeima nolēma, ka priekšlikumi gadskārtējā valsts budžeta likumprojekta otrajam lasījumam jāiesniedz līdz pirmdienai, 9.novembrim, pulksten 12.00.

Paredzēts, ka Saeima par likumprojektu “Par valsts budžetu 2010.gadam” un likumprojektiem, kas saistīti ar valsts budžetu, otrajā galīgajā lasījumā lems šā gada 1.decembrī.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!