• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrs: Piešķirot papildu līdzekļus Zemkopības ministrijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.11.2009., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200180

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministre: Par paveikto 2010.gada budžeta projekta sagatavošanā

Vēl šajā numurā

05.11.2009., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrs: Piešķirot papildu līdzekļus Zemkopības ministrijai

 

4.novembrī finanšu ministrs Einars Repše parakstīja rīkojumu par papildu līdzekļu 41,987 milj. latu apmērā piešķiršanu Zemkopības ministrijai Eiropas Savienības (ES) politiku instrumentu un citas ārvalstu finanšu palīdzības projektu un pasākumu īstenošanai šā gada budžeta ietvaros.

Tas nozīmē, ka pēc atbilstoša līdzekļu pieprasījuma saņemšanas no Zemkopības ministrijas, lauksaimnieki varēs saņemt atbalsta maksājumus iepriekš paredzētajā kārtībā.

Jautājums par nepieciešamību valsts 2009.gada budžetā ieplānot papildu finansējumu ES fondu saistību segšanai, tika skatīts arī valdībā. Finanšu ministrs rīkojumu ir parakstījis pēc tam, kad papildu līdzekļu piešķiršanu šodien atbalstīja Saeimas Budžeta un finanšu komisija. Otrdien, 3.novembrī, oficiāla vēstule ar apstiprinājumu tika saņemta no Eiropas Savienības ekonomikas un monetāro lietu komisāra Hoakina Almunjas. Arī Starptautiskais Valūtas fonds ir paudis atbalstu apropriācijas palielināšanas izdevumiem ES fondu ietvaros.

Palielinot apropriāciju ES politiku instrumentu un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai 41,987 milj. latu apmērā, attiecīgi palielināsies arī valsts budžeta finansiālais deficīts.

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!