• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Pasniedzot Ministru kabineta Atzinības rakstu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.10.2009., Nr. 166 https://www.vestnesis.lv/ta/id/199364

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrs: Par Eiropas fondu apguvi sociālajā jomā

Vēl šajā numurā

20.10.2009., Nr. 166

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Pasniedzot Ministru kabineta Atzinības rakstu

 

16.oktobrī ārlietu ministrs Māris Riekstiņš pasniedza Ministru kabineta Atzinības rakstu Latvijas goda ģenerālkonsulam Stambulā Ahmetam Arbatli par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas interešu pārstāvībā un Latvijas un Turcijas ekonomiskās un kultūras sadarbības veicināšanā.

“Ahmets Arbatli devis ievērojamu ieguldījumu Latvijas un Turcijas attiecību veidošanā un abu valstu sadarbības veicināšanā dažādās nozarēs. Tāpat Latvijas goda ģenerālkonsuls Stambulā sniedzis neatsveramu atbalstu un palīdzību Latvijas pilsoņiem, risinot sarežģītas konsulārās problēmsituācijas,” atzīmēja M.Riekstiņš.

Tikšanās laikā puses apsprieda arī ekonomisko situāciju Latvijā un Turcijā, kā arī abu valstu konsulāro attiecību aktualitātes.

A.Arbatli ieguldījums ir arī Latvijas vēstniecības Turcijā izveidē un Latvijas prezidentes valstsvizītes Turcijā organizēšanā 2005.gadā, kā arī aktīva turpmākā līdzdalība Latvijas amatpersonu vizīšu un kultūras pasākumu organizēšanā Ankarā un Stambulā.

1998.gadā A.Arbatli sāka pildīt goda konsula Stambulā pienākumus. 2005.gadā par veiksmīgo darbību A.Arbatli tika iecelts par Latvijas goda ģenerālkonsulu Stambulā.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!