• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tieslietu ministrs: Par Augstākās tiesas pārstāvja piedalīšanos valdības sēdēs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.2009., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/199236

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministre: Par vakcinācijas kalendāra paplašināšanu

Vēl šajā numurā

16.10.2009., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tieslietu ministrs: Par Augstākās tiesas pārstāvja piedalīšanos valdības sēdēs

 
 

Tieslietu ministrs Mareks Segliņš pauž gandarījumu par premjera Valda Dombrovska un Ministru kabineta izpratni, uzaicinot valdības sēdē viedokli par budžeta veidošanu izteikt arī Augstākās tiesas (AT) pārstāvi.

Pagājušajā nedēļā notika AT tiesnešu ārkārtas plēnums, kurā tika spriests par tiesnešu un prokuroru atalgojuma veidošanas principiem un tiesu varas iestāžu budžeta veidošanu kopumā.

Pēc plēnuma tieslietu ministrs M.Segliņš paziņoja, ka uz valdības sēdēm, kurās tiek lemts par budžeta veidošanu, aicinās arī AT pārstāvjus.

AT priekšsēdētāja vietnieks Pāvels Gruziņš šonedēļ piedalījies valdības sēdē un informējis Ministru kabinetu par AT plēnumā pieņemtajiem lēmumiem, kā arī izskaidrojis AT nostāju jautājumā par tiesnešu un prokuroru atalgojuma iekļaušanu vienotajā valsts atalgojumu sistēmā.

Pēc Augstākās tiesas pārstāvja uzklausīšanas Ministru kabineta locekļi vienojušies, ka plēnuma lēmumā paustais viedoklis tiks ņemts vērā, turpinot nākamā gada valsts budžeta sastādīšanu.

Tieslietu ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!