• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Piedaloties bermontiādei veltītas izstādes atklāšanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.10.2009., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/198937

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrs: Par mašīnbūves attīstīšanas iespējām Latvijā

Vēl šajā numurā

09.10.2009., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Piedaloties bermontiādei veltītas izstādes atklāšanā

 

8.oktobrī aizsardzības ministrs Imants Lieģis piedalījās Latvijas Kara muzeja un Lietuvas Vītauta Lielā kara muzeja organizētās izstādes “Latvija un Lietuva cīņā pret Bermontu” atklāšanā.

I.Lieģis izstādes atklāšanas uzrunā pateicās Latvijas Kara muzejam par izstādes organizēšanu, tādējādi pievēršot sabiedrības uzmanību šiem notikumiem. Viņš uzsvēra, ka izstādes atklāšana simboliski sakrīt ar Bermonta vadīto spēku uzbrukumu Rīgai, kas sākās 1919.gada 8.oktobrī. Aizsardzības ministrs pauda savu cieņu gan tiem latviešu karavīriem, kuri cīnījās pret Bermonta armiju, gan karavīriem, kuri šodien piedalās starptautiskajās operācijās.

Latvijas Kara muzeja direktore Aija Fleija norādīja, ka muzeja uzdevums ir būt par logu, kas atver skatu uz pagātni, un bermontiādei veltītā izstāde pilda šo uzdevumu. Savukārt Lietuvas Vītauta Lielā kara muzeja direktors Gintauts Surgailis atzina, ka izstāde ir cieņas apliecinājums mūsu vecvecākiem, kuri izcīnīja Latvijas un Lietuvas brīvību.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!