• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par Rīgas domes priekšsēdētāja ārlietu padomnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.10.2009., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/198527

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrija: Par trešo valstu radītajām tirdzniecības barjerām

Vēl šajā numurā

01.10.2009., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par Rīgas domes priekšsēdētāja ārlietu padomnieku

 
 

29.septembrī Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Teikmanis ar Rīgas domes priekšsēdētāju Nilu Ušakovu parakstīja Sadarbības līgumu par ārlietu padomnieku Rīgas domes priekšsēdētājam.

Ārlietu ministrija par Rīgas mēra Nila Ušakova ārpolitisko padomnieku nozīmējusi līdzšinējo Ārlietu ministrijas Divpusējo attiecību departamenta Krievijas nodaļas padomnieku Juriju Pogrebņaku.

20.jūlijā ārlietu ministrs Māris Riekstiņš tikšanās laikā ar Rīgas domes priekšsēdētāju Nilu Ušakovu vienojās rast iespēju deleģēt ārpolitisko padomnieku no Ārlietu ministrijas puses darbam Rīgas domē. “Latvijas galvaspilsētas darbības lauks ir plašs, tāpēc vienojāmies par ministrijas ārpolitiskā padomnieka deleģēšanu Rīgas domē, līdzīgi kā ārpolitiskais padomnieks ir norīkots pie Valsts prezidenta, Saeimas priekšsēdētāja un Ministru prezidenta,” norādīja ārlietu ministrs M.Riekstiņš.

Jurijs Pogrebņaks ārlietu dienestā ir kopš 1995.gada, strādājis NVS un Centrāleiropas valstu nodaļās, bijis Latvijas vēstniecības Čehijā pirmais sekretārs. Pēc atgriešanās no Prāgas 2003.gadā vadījis Drošības politikas departamenta NATO integrācijas nodaļu, līdz 2005.gadā devās strādāt uz Latvijas vēstniecību Turcijā padomnieka amatā. 2009.gadā J.Pogrebņaks atgriezās Rīgā un turpināja darbu ārlietu dienestā kā padomnieks Krievijas nodaļā.

 

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!