• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 24. septembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.10.2009., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/198477

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 28. septembra sēdi

Vēl šajā numurā

01.10.2009., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 24. septembra sēdi


 

1. Pieņēma zināšanai deputāta Mārtiņa Rozes iesniegumu, kurā viņš informē, ka vēlas darboties deputātu grupā sadarbībai ar Gruzijas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

2. Izskatīja deputātu grupas Dienvidosetijas un Abhāzijas atbalstam vadītāja Vladimira Buzajeva iesniegumu par grāmatas “Osetijas traģēdija” pievienošanu Saeimas namā izvietotajai izstādei. Prezidijs nolēma nodot minēto grāmatu Saeimas bibliotēkai.

3. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā “Par rīcības komitejas izveidošanu NATO Parlamentārās asamblejas 2010.gada pavasara sesijas rīkošanai Latvijā”.

4. Pieņēma zināšanai un nodeva Saeimas Kancelejai Tautas partijas frakcijas priekšsēdētājas Vinetas Muižnieces iesniegumu, kurā viņa informē, ka, pamatojoties uz Saeimas Tautas partijas frakcijas nolikumu, no 2009.gada 23.septembra deputāts Dzintars Ābiķis vairs nav Tautas partijas frakcijas deputāts.

5. Prezidijs nolēma atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Krievijas parlamentu priekšsēdētāja Sergeja Mirska iesniegumu par Saeimas deputātu piedalīšanos Pirmajās Eiropas parlamentāriešu sporta spēlēs, kas notiks Maskavā laikā no 1.oktobra līdz 5.oktobrim.

6. Izskatīja deputāta Ata Slaktera iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 3.septembra sēdē.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!