• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs: Par priekšlikumiem reformām augstākajā izglītībā un zinātnē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2009., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/197670

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iekšlietu ministre: Par bezdarbnieku iesaistīšanu valsts robežas sakopšanā

Vēl šajā numurā

15.09.2009., Nr. 146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs: Par priekšlikumiem reformām augstākajā izglītībā un zinātnē

 

Ekonomikas ministrs Artis Kampars, pamatojoties uz premjera rezolūciju, ir izveidojis darba grupu, kurai jāizstrādā priekšlikumi strukturālajām pārmaiņām augstākajā izglītībā un zinātnē.

Tās vadītājs ir ekonomikas ministrs Artis Kampars, viņa vietniece – izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe. Darba grupā ietilpst finanšu ministrs Einars Repše, Latvijas Universitātes rektors, Latvijas Universitāšu asociācijas priekšsēdētājs Mārcis Auziņš, Rīgas Ekonomikas augstskolas asociētais profesors, Stratēģiskās analīzes komisijas priekšsēdētājs Roberts Ķīlis, Banku augstskolas rektore, Rektoru padomes priekšsēdētāja Tatjana Volkova, Latvijas Organiskās sintēzes institūta direktors Ivars Kalviņš, Latvijas Studentu apvienības pārstāvis Igors Grigorjevs un Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācijas valdes priekšsēdētājs Vitālijs Skrīvelis.

Ekonomikas ministrs ir noteicis, ka darba grupai līdz 1.novembrim ir jāsagatavo un jāiesniedz valdībā priekšlikumi reformu pasākumu kopumam augstākajā izglītībā un zinātnē, kas vērsti uz Latvijas starptautiskās konkurētspējas palielināšanu.

 

Sandris Sabajevs, ministra preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!