• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iekšlietu ministre: Par bezdarbnieku iesaistīšanu valsts robežas sakopšanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2009., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/197669

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministre: Par Tuberkulozes un plaušu slimību valsts aģentūru

Vēl šajā numurā

15.09.2009., Nr. 146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iekšlietu ministre: Par bezdarbnieku iesaistīšanu valsts robežas sakopšanā

 

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece ierosinājusi iesaistīt bez darba palikušos iedzīvotājus valsts robežas joslas un robežbūvju sakopšanā, jo, pamatojoties uz ekonomiskās krīzes radītajām sekām, Valsts robežsardzei nepietiek finansējuma, lai īstenotu pilna apjoma valsts robežas sakopšanu.

 “Budžeta izdevumi robežsardzē ir ievērojami samazināti, līdz ar to tiek ierobežotas iespējas pilnā apjomā nodrošināt valsts robežas joslas uzturēšanu uz Eiropas Savienības iekšējām robežām. Turklāt pašvaldībām, piedaloties krīzes nodarbinātības programmas nodrošināšanā, kas tiek finansēta no Eiropas Sociālā fonda līdzekļiem, būs iespēja ne tikai nodarbināt bez darba un ienākumiem palikušos iedzīvotājus, bet arī sniegt būtisku atbalstu valsts un tās robežas tēla stiprināšanā,” uzsver ministre.

Iekšlietu ministrija vairāk nekā 20 pierobežas novadu domes priekšsēdētājiem ir nosūtījusi vēstuli ar priekšlikumu rast iespēju bez darba palikušajiem cilvēkiem, kuri nesaņem vai nesaņems vairs bezdarbnieku pabalstus, piedāvāt darba prakses vietas uz Latvijas–Lietuvas un Latvijas–Igaunijas robežas.

 

Iekšlietu ministrijas Sabiedrisko attiecību un organizatoriskā darba nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!