• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par atalgojumu Pārtikas un veterinārajā dienestā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.09.2009., Nr. 141 https://www.vestnesis.lv/ta/id/197060

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par uzdevumiem veselības nozares sakārtošanai

Vēl šajā numurā

04.09.2009., Nr. 141

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par atalgojumu Pārtikas un veterinārajā dienestā

 

Iepazīstoties ar 26.augusta atbildes vēstulē saņemto Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) informāciju par štatu sarakstiem, veiktajām izmaiņām un to pamatojumu, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis 2.septembrī parakstīja atkārtotu rezolūciju Pārtikas un veterinārā dienesta direktoram M.Samohvalovam, kurā papildus tiek pieprasīti skaidrojumi par atalgojuma palielināšanu PVD centrālajā aparātā nodarbinātajiem no 2008.gada 1.janvāra līdz 2009.gada 1.augustam, kā arī par to, kāpēc lielākajai daļai nodarbināto mēnešalga 2009.gada 14.augustā ir lielāka nekā 2008.gada 1.janvārī.

2.septembrī izdotajā rezolūcijā valdības vadītājs lūdz sniegt skaidrojumu par kvalifikācijas pakāpes paaugstināšanas iemesliem lielākajai daļai centrālajā aparātā nodarbināto, kā arī iesniegt pēdējo divu gadu ikgadējās darbības novērtēšanas rezultātu salīdzinājumu par visiem nodarbinātajiem.

Vienlaikus V.Dombrovskis no PVD direktora pieprasījis informāciju par veiktajiem pasākumiem attiecībā uz PVD struktūras reorganizāciju, samazinot vadītāju un mazu, vairāku līmeņu struktūrvienību skaitu.

Skaidrojumi valdības vadītājam jāsniedz līdz šā gada 10.septembrim.  

 

Līga Krapāne, Ministru prezidenta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!