• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pateicoties Baltijas vienotības skrējiena organizatoriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.09.2009., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196834

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar projekta "Iespējamā misija" skolotājiem

Vēl šajā numurā

01.09.2009., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pateicoties Baltijas vienotības skrējiena organizatoriem

 

Lai pateiktos par Baltijas vienotības skrējiena “Sirdspuksti Baltijai” veiksmīgo norisi, kas guva daudzu tūkstošu iedzīvotāju atbalstu un radīja pozitīvas emocijas, 28.augustā Valsts prezidents Valdis Zatlers tikās ar diennakts skrējiena organizatoriem un atbalstītājiem.

Pasniedzot pateicības vēstules, Valsts prezidents teica: “Paldies visiem par emocionālo pārdzīvojumu, kas bija tūkstošiem iedzīvotāju visā Baltijā, par to, ka tas izskanēja visā pasaulē, par to, ka varējām panākt tās emocijas, kas mums bija pirms 20 gadiem gan pašiem, gan arī tiem, kas nebija vēl piedzimuši. Tas bija pasākums savai tautai, tāpēc liels paldies, ka noticējāt sev un noticējāt šai idejai. Jūs esat valsts patrioti!”

Īpašu paldies Valsts prezidents teica Pēterim Apinim un Latvijas Orientēšanās federācijas biedriem, sabiedrisko attiecību aģentūrai “Deep White” un Rīgas domei, kuri ar visu sirdi un dvēseli iesaistījās Baltijas vienotības skrējiena organizēšanā un veltīja brīvo laiku, lai akcija veiksmīgi notiktu.

Baltijas vienotības skrējiens “Sirdspuksti Baltijai” notika 22. un 23.augustā par godu Baltijas ceļa 20.gadadienai. Tā mērķis bija sajust Baltijas valstu vienotību, atsaukt atmiņā kopīgo cīņu par brīvību un pierādīt nacionālās apziņas dzīvotspēju.

Kopumā skrējienā Baltijas valstīs piedalījās vairāk nekā 60 000 cilvēku. Savukārt skrējiena norisi interneta vidē tiešraidē vērojuši 38 000 skatītāju.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!