• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par grozījumiem Civilās aizsardzības likumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.09.2009., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196784

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par mākslas un mūzikas skolu saglabāšanu

Vēl šajā numurā

01.09.2009., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par grozījumiem Civilās aizsardzības likumā

 

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija 26.augustā atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā grozījumus Civilās aizsardzības likumā.

Likuprojekts paredz, ka valsts materiālo rezervju atbildīgo glabātāju uzraudzību turpmāk veiks Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD). Likumprojekta autori norāda, ka VUGD ir atbildīgā institūcija, kas koordinē valsts materiālo rezervju izmantošanu katastrofu seku likvidēšanā. Līdz ar to šai institūcijai ir visas nepieciešamās zināšanas, lai sekmīgi veiktu valsts materiālo rezervju glabāšanas apstākļu pārbaudi. Grozījumi nepieciešami, lai izpildītu valdības lēmumu par valsts aģentūras “Valsts materiālās rezerves” un Iekšlietu īpašumu valsts aģentūras reorganizāciju. Šīs reorganizācijas rezultātā plānots izveidot Nodrošinājuma valsts aģentūru. Jaunizveidotā aģentūra materiālo rezervju glabātāju uzraudzību neveiks, un tādēļ šo pienākumu paredzēts uzticēt VUGD.

Saeima likumprojektu 1.lasījumā izskatīja 27.augustā.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!