• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.08.2009., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/196053

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

14.08.2009., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 



Lietuvas Republikas Apdrošināšanas uzraudzības komisijas paziņojums un tā neoficiāls tulkojums latviešu valodā

Visām EEZ dalībvalstu uzraudzības iestādēm

2009.gada 29.jūlijā

PAR APDROŠINĀŠANAS SABIEDRĪBAS AB “IF DRAUDIMAS” LICENCES ANULĒŠANU

God. kolēģi!

Saskaņā ar Eiropas Savienības dalībvalstu Protokola par apdrošināšanas uzraudzības iestāžu sadarbības kārtību IV daļas 6.5.punkta prasībām informējam jūs, ka Lietuvas Republikas Apdrošināšanas uzraudzības komisija 2009.gada 21.jūlijā anulēja licenci, kas piešķirta Lietuvas nedzīvības apdrošināšanas sabiedrībai AB “IF Draudimas”, pamatojoties uz apdrošināšanas sabiedrības lūgumu. Šis ir AB “IF Draudimas” apvienošanās ar Igaunijas apdrošināšanas sabiedrību AS “If Eesti Kindlustus” procedūras pēdējais posms. Apvienošanās atļauju Lietuvas Republikas Apdrošināšanas uzraudzības komisija izsniedza 2009.gada 12.maijā.

Tāpat vēlamies informēt jūs, ka līdzšinējā Lietuvas sabiedrība AB “IF Draudimas” bija reģistrēta, lai sniegtu pakalpojumus saskaņā ar pakalpojumu sniegšanas brīvības principu Latvijā, Igaunijā, Polijā un Vācijā. Kopš 2009.gada 21.jūlija licence ir anulēta un šī sabiedrība vairs nav tiesīga veikt jebkādu apdrošināšanu.

Ar cieņu

Mindaugs Šalčs (Mindaugas Šalčius)

Lietuvas Republikas Apdrošināšanas uzraudzības komisijas priekšsēdētājs


LIETUVOS RESPUBLIKOS

DRAUDIMO PRIEŽIŪROS KOMISIJA

INSURANCE SUPERVISORY COMMISSION

OF THE REPUBLIC OF LITHUANIA

To all EEA Member States supervisory authorities

WITHDRAWAL OF AUTHORISATION OF LITHUANIAN INSURANCE UNDERTAKING AB “IF DRAUDIMAS”

Dear Sirs,

In accordance with Article 6.5, Part IV of the General Protocol relating to the collaboration of the insurance supervisory authorities of the Member States of the European Union, please be informed that the Insurance Supervisory Commission has withdrawn the license of the Lithuanian non-life insurance underwriter AB “IF Draudimas” on the 21st July 2009 on the ground of request by the insurer. This is the final stage of the procedure of merger of AB “If Draudimas” with an Estonian insurance undertaking AS If Eesti Kindlustus. The permission to merge was issued by the Lithuanian Insurance Supervisory Commission on the 12th May 2009.

We would like also to inform you that the former Lithuanian undertaking “If Draudimas” was officially notified to pursue insurance activities by the way of freedom of services in Latvia, Estonia, Poland and Germany. Since the 21st July 2009, the license was withdrawn and this undertaking has not right to pursue any insurance business anymore.

Yours sincerely,

Chairman Mindaugas Šalčius


Paziņojums

Priekules novada dome paziņo, ka, pamatojoties uz Priekules novada domes 2009.gada 30.jūlija lēmumu ,,Par Priekules novada dzimtsarakstu nodaļas izveidošanu” (prot. nr. 4, 34. §.), noteikts, ka ar 2009.gada 14.augustu Priekules novada administratīvajā teritorijā ir viens dzimtsarakstu nodaļas darbības iecirknis un tajā civilstāvokļa aktu reģistrāciju veic un dzimtsarakstu nodaļas darbību nodrošina Priekules novada dzimtsarakstu nodaļa.


Paziņojums

Nodrošinājuma valsts aģentūra informē JANĪNU LATIŠU, dzim. 1936. gadā, ka transportlīdzeklis Audi 80 ar valsts reģistrācijas numuru DT 9262, ar kuru 2009.gada 26,jūlijā tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr.PA602094, ir nodots glabāšanā Nodrošinājuma valsts aģentūrā.

Lūdzam JANĪNU LATIŠU steidzami vērsties ar iesniegumu Nodrošinājuma valsts aģentūrā (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par transportlīdzekļa Audi 80 ar valsts reģistrācijas numuru DT 9262 atdošanu, saskaņā ar Valkas rajona tiesas 2009.gada 29 jūlija lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu Nr.580 ,,Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem”

45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra ,,Materiālās reserves” to realizē vai iznīcina.


Paziņojums

Dzīvokļa īpašnieks Rīgā, Stabu ielā 52-17, informē, ka dzīvoklim ir pievienota bēniņu telpa ar platību 24 kv.m. Ja kādam no mājas iedzīvotājiem ir priekšlikumi, viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas dienas var vērsties Rīgas pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijā.

Iesniedza Valentīna Dudko

 

Paziņojums

Izstrādāti rīcības plāni trokšņu samazināšanai uz Latvijas autoceļiem.

Atbilstoši 2004.gada 13.jūlija Ministru kabineta noteikumu nr.597 “Vides trokšņa novērtēšanas kārtība” prasībām, SIA “BRD projekts” (adrese: Jūrkalnes iela 15/25, Rīga, LV-1046, tālr. 67162050) un SIA ,,Estonian, Latvian & Lithuanian Environment” (juridiskā adrese: Jersikas iela 21, Rīga, LV-1003, biroja adrese: Skolas iela 10, dz.8, Rīga, LV-1010, tālr. 67242411, fakss 67242466, http://www.environment.lv) personu grupa pēc VAS ,,Latvijas Valsts ceļi” pasūtījuma izstrādājusi rīcības plānus trokšņa samazināšanai projektus autoceļu posmiem, kuru satiksmes intensitāte pārsniedz 6 miljonus transportlīdzekļu gadā.

Sabiedriskās apspriešanas rezultātā saņemtie priekšlikumi un atsauksmes ir apkopoti, izvērtēti un iespēju robežās iestrādāti rīcības plānos trokšņa samazināšanai.

Rīcības plāni ir apstiprināti ar VAS ,,Latvijas Valsts ceļi” tehniskās komisijas 2009.gada 22.jūlija sanāksmes (protokols nr.7) lēmumu.

Rīcības plāni trokšņa samazināšanai izstrādāti šādiem valsts galveno autoceļu posmiem:

* A2 Rīga-Igaunijas robeža (Ainaži) km 12,405-21,520 (posms Rīgas robeža - Garkalne);

* A6 Rīga-Daugavpils-Krāslava-Baltkrievijas robeža (Pāternieki) km 17,370 - 22,957 (posms Rīgas robeža-pagrieziens uz A4);

* A7 Rīga-Bauska-Lietuvas robeža (Grenctāle) km 7,900-9,780 (posms Rīgas robeža-pagrieziens uz Katlakalnu (V2));

* A8 Rīga-Jelgava Lietuvas robeža (Meitene) km 9,968-22,079 (posms Rīgas robeža - Olaine);

AI0 Rīga-Ventspils km 13,450-20,000 (posms Rīgas robeža-Jūrmala).

Informācija par rīcības plānu apstiprināšanu nosūtīta Babītes novada domei, Garkalnes novada domei, Jūrmalas pilsētas domei, Ķekavas novada pašvaldībai, Mārupes novada domei, Olaines novada domei, Rīgas pilsētas domei, Salaspils novada domei.

Atbilstoši iepriekšminēto noteikumu 58.2. un 60.punktu prasībām informējam, ka ar rīcības plāniem trokšņa samazināšanai iespējams iepazīties Satiksmes ministrijas interneta mājaslapā www.sam.gov.lv, kā arī VAS ,,Latvijas Valsts ceļi” (Gogoļa iela 3, Rīga), iepriekš piesakoties pa tālr. 67028150 (Guntis Grāveris).


Paziņojums

Nodrošinājuma valsts aģentūra informē JURI JERŠOVU, dzim. 1967.gadā, ka transportlīdzeklis Audi 80 ar valsts reģistrācijas numuru FC 7855, ar kuru 2009.gada 3.augustā tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr. PA601150, ir nodots glabāšanā Nodrošinājuma valsts aģentūrai.

Lūdzam JURI JERŠOVU steidzami vērsties ar iesniegumu Nodrošinājuma valsts aģentūrā (Piedrujas ielā 5, Rīgā) par transportlīdzekļa Audi 80 ar valsts reģistrācijas numuru FC 7855 atdošanu saskaņā ar Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Satiksmes administratīvo pārkāpumu izskatīšanas biroja Administratīvās nodaļas 2009.gada 4.augusta lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu Nr.580 ,,Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, Nodrošinājuma valsts aģentūra to realizē vai iznīcina.


Paziņojums

Priekules novada dome paziņo, ka saskaņā ar Priekules novada domes 2009.gada 17.jūlija lēmumu nr. 1 (protokols nr.3) ar 2009.gada 17.jūliju Priekules novadā izveidotas divas bāriņtiesas:

Priekules novada bāriņtiesa, kuras darbības teritorija ir Priekules novada Priekules pilsēta, Priekules novada Bunkas pagasts, Priekules novada Gramzdas pagasts, Priekules novada Priekules pagasts un Priekules novada Virgas pagasts.

Priekules novada Kalētu pagasta bāriņtiesa, kuras darbības teritorija ir Priekules novada Kalētu pagasts.


Paziņojums

Alūksnes novada pašvaldība paziņo, ka ar 2009.gada 1.septembri darbu uzsāk Alūksnes novada pašvaldības iestāde „Dzimtsarakstu nodaļa”, tās darbības iecirknis sakrīt ar Alūksnes novada administratīvo teritoriju.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!