• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.08.2009., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/195821

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

07.08.2009., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 


Tiesu administrācija paziņo, ka 2009.gada 27.jūlijā ir noslēgts līdzdarbības līgums ar nodibinājumu „Latvijas tiesnešu mācību centrs” „Par tiesībām nodrošināt rajonu (pilsētu) tiesu tiesnešu, apgabaltiesu tiesnešu, administratīvo tiesnešu, zemesgrāmatu nodaļu tiesnešu, tiesnešu amata kandidātu un tiesu darbinieku apmācību” (identifikācijas nr. TA2009/1/L).

LĪDZDARBĪBAS LĪGUMS

Iestādes Nr.____________

Privātpersonas Nr.____________

Rīgā 2009.gada 27.jūlijā

Tiesu administrācija (turpmāk - Iestāde) nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs: 90001672316, juridiskā adrese: Rīgā, Mūkusalas ielā 41b, kuras vārdā saskaņā ar Ministru kabineta 2003.gada 16.decembra noteikumiem Nr.720 „Tiesu administrācijas nolikums” un tieslietu ministra 2009.gada 16.jūlija rīkojumu Nr.10-10.1/1326 „Par papildu pienākumu noteikšanu A. Mundam” rīkojas direktora vietnieks Andris Munda, no vienas puses un

Nodibinājums „Latvijas Tiesnešu mācību centrs” (turpmāk - Privātpersona) reģistrācijas numurs: 5003253361, juridiskā adrese: Cēsu iela 31/7, Rīga, kuras vārdā saskaņā Privātpersonas statūtiem rīkojas Solvita Kalniņa-Caune no otras puses (kopā sauktas - Puses),

pamatojoties uz konkursa „Par tiesībām nodrošināt rajonu (pilsētu) tiesu tiesnešu, apgabaltiesu tiesnešu, administratīvo tiesu tiesnešu, zemesgrāmatu nodaļu tiesnešu, tiesneša amata kandidātu un tiesu darbinieku apmācību” (identifikācijas Nr. TA2009/1/L) (turpmāk - Konkurss) rezultātiem, noslēdz šādu līdzdarbības līgumu (turpmāk - Līgums):

I. Līguma priekšmets

1. Saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 48.-53.pantu un Ministru kabineta 2003. gada 29. jūlija noteikumiem Nr.419 ,,Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz līdzdarbības līgumus, un līdzdarbības līgumu publiskošanas kārtība” ar šo Līgumu Iestāde pilnvaro Privātpersonu veikt 2003.gada 16.decembra Ministru kabineta noteikumu Nr.720 ,,Tiesu administrācijas nolikums” 3.4.punktā noteikto funkciju izpildi attiecībā uz rajonu (pilsētu) tiesu tiesnešu, apgabaltiesu tiesnešu, administratīvo tiesu tiesnešu, zemesgrāmatu nodaļu tiesnešu, tiesnešu amata kandidātu un tiesu darbinieku (turpmāk - Dalībnieku) apmācību (turpmāk - Mācības) līdz 2014.gada 31.decembrim, atbilstoši šī Līguma noteikumiem un Konkursa nolikumā noteiktajām prasībām.

2. Mācības tiek īstenotas saskaņā ar Mācību programmu (turpmāk - Programma), ko izstrādā Privātpersona. Programmu apstiprina Iestāde. Iestāde ir tiesīga veikt izmaiņas Programmā, tostarp atteikties no atsevišķām Programmā paredzētām Mācībām, bet ne vēlāk kā trīs mēnešus pirms konkrēto Mācību nodarbību sākuma. Ja nepieciešams izmainīt Programmu, kad līdz Mācību laika sākumam palicis mazāk par trīs mēnešiem, Iestāde var mainīt Programmu, vienojoties par to ar Privātpersonu. Iestādes apstiprinātajā Programmā ir norādīti semināru, patstāvīgo darbu un citu Mācību nodarbību veidu tēmas, norises laiks un ilgums. Mācību programmu 2010.gadam Iestāde apstiprina ne vēlāk kā līdz 2009.gada 30.augustam. Katram nākamajam kalendārajam gadam Programmu Iestāde apstiprina ne vēlāk kā līdz kārtēja gada 30.augustam.

II. Privātpersonas tiesības un pienākumi

3. Privātpersona apņemas veikt Dalībnieku apmācību augstā profesionālā līmenī, atbilstoši Programmai, Līguma un Konkursa nolikuma noteikumiem.

4. Izstrādājot Programmu, Privātpersona ņem vērā Iestādes ieteikumus un Augstākās tiesas tiesu prakses vispārinājumus Mācību tēmu izvēlei. Programmā norāda Mācību tēmas, norises laiku, pieaicināmos lektorus, Mācību palīgmateriālus, kā arī citu informāciju par Mācību saturu, ko Puses uzskata par nozīmīgu. Programmas projektu 2010. gadam Privātpersona iesniedz Iestādei 10 (desmit) darba dienu laikā pēc Līguma spēkā stāšanās dienas. Katram nākamajam gadam Programmas projektu Privātpersona iesniedz Iestādei apstiprināšanai līdz kārtējā gada 1. jūnijam.

5. Privātpersona var rakstiski ieteikt Iestādei izdarīt izmaiņas Programmā, bet ne vēlāk kā trīs mēnešus pirms Mācību sākuma. Vēlāk iesniegtus Privātpersonas Mācību Programmas izmaiņu priekšlikumus Iestāde neizskata.

6. Privātpersona nodrošina Programmas pieejamību savā interneta mājas lapā www.ltmc.lv atjaunojot informāciju divu dienu laikā pēc Programmas izmaiņām, bet ne retāk kā reizi mēnesī.

7. Privātpersona veic Dalībnieku koordinēšanu un Mācību apmeklējuma uzskaiti.

8. Privātpersonai ir pienākums nokomplektēt Dalībnieku grupas Mācību apguvei.

9. Privātpersona informē Iestādi par plānotajām Mācībām šādā kārtībā:

9.1. saskaņā ar Līguma 4. punktu Privātpersona iesniedz Iestādei Mācību Programmas projektu;

9.2. ne vēlāk kā trīs mēnešus pirms Mācību sākuma, nosūta Iestādei uz elektronisko pastu: Marikita.Ziverte@ta.gov.lv informāciju par Mācību saturu (norises laiku un programmu);

10. Privātpersona ne vēlāk kā vienu mēnesi pirms Programmā norādīto Mācību sākuma, elektroniski nosūta Iestādei Mācībām pieteikušos Dalībnieku sarakstu.

11. Privātpersona pēc Līguma 19. punktā minētā apstiprinājuma saņemšanas elektroniski izsūta Programmu un citu ar Programmu saistītu informāciju Mācību Dalībniekiem.

12. Līdz katra mēneša piektajai darba dienai Privātpersona iesniedz Iestādei šādas rakstiskas atskaites (turpmāk - Atskaite):

12.1. atskaiti par iepriekšējā mēnesī notikušo Mācību norisi, atskaitē norādot Dalībniekus, kas apmeklējuši Mācības, Mācību programmu, Mācību un lektoru novērtējumu;

12.2. finanšu atskaiti par finanšu līdzekļu izlietojumu Mācībām iepriekšējā mēnesī.

13. Nākamajā darba dienā pēc Mācību norises Privātpersona informē Iestādi, sūtot elektronisko pastu uz adresi: Marikita.Ziverte@ta.gov.lv , par Dalībniekiem, kas Mācības apmeklējuši.

14. Privātpersonai ir pienākums nozīmēt pilnvarotu pārstāvi piedalīties Pušu darba apspriedēs par Mācību procesu. Privātpersonai ir tiesības izteikt priekšlikumus Dalībnieku Mācību procesa uzlabošanai.

15. Privātpersona nodrošina lektoru sagatavoto Mācību izdales materiālu glabāšanu visā Līguma darbības laikā, un Iestādei jebkurā laikā pēc pieprasījuma ir tiesības ar tiem iepazīties.

16. Pēc Iestādes vai Dalībnieka pieprasījuma Privātpersona sagatavo izziņu par konkrēta Dalībnieka semināru apguvi Mācību ietvaros.

17. Privātpersona šajā Līgumā noteikto saistību izpildei gādā telpas, materiāli tehniskos un administratīvos resursus.

18. Privātpersonai, pēc Iestādes pieprasījuma (Līguma 22. punkts), ir pienākums veikt nepieciešamos uzlabojumus Mācību organizēšanā vai Mācību kvalitātē, un ne vēlāk kā vienu mēnesi pēc Iestādes pieprasījuma saņemšanas (Līguma 22. punkts) sniegt Iestādei rakstisku atskaiti par veiktajiem uzlabojumiem Mācību organizēšanā vai Mācību kvalitātē.

III. Iestādes tiesības un pienākumi

19. Iestāde ne vēlāk kā 15 (piecpadsmit) darba dienu laikā pēc šī Līguma 10. punktā minēto semināra Dalībnieku saraksta saņemšanas apstiprina sarakstu un nosūta to Privātpersonai, atstājot Mācību Dalībnieku sarakstu nemainītu, vai arī veicot tajā izmaiņas.

20. Iestāde veic samaksu, saskaņā ar Līgumā Pušu norunāto savstarpējo norēķinu kārtību.

21. Konstatējot šī Līguma nepienācīgu vai nolaidīgu izpildi Mācību organizēšanā vai to kvalitātē, Iestāde ne vēlāk kā 10 (desmit) darba dienu laikā no konstatācijas brīža rakstveidā iesniedz Privātpersonai pretenzijas par Līguma nosacījumu neizpildi un Privātpersona 10 (desmit) darba dienu laikā sniedz paskaidrojumus par attiecīgajām pretenzijām. Ja Iestāde neuzskata paskaidrojumus par pamatotiem, tai 10 (desmit) darba dienu laikā pēc Privātpersonas paskaidrojumu saņemšanas, ir tiesības vienpusēji izbeigt Līgumu.

22. Iestāde ir tiesīga jebkurā laikā rakstveidā uzdot Privātpersonai veikt nepieciešamos uzlabojumus Mācību organizēšanā vai Mācību kvalitātē, un ne vēlāk kā vienu mēnesi pēc uzdevuma iesniegšanas saņemt apstiprinošu atskaiti par Privātpersonas veiktajiem konkrētiem uzlabojumiem Mācību organizēšanā vai Mācību kvalitātē.

IV. Savstarpējo norēķinu kārtība

23. Līguma summa 2010. gadam ir Ls 95 982 (deviņdesmit pieci tūkstoši deviņi simti astoņdesmit divi lati un 00 santīmi). Par Līguma summu un norēķinu kārtību katram nākošajam gadam Puses vienojas vienlaikus ar Mācību Programmas apstiprināšanu, slēdzot atsevišķu vienošanos, kas kļūst par šī Līguma neatņemamu sastāvdaļu. Līguma summa var tikt samazināta, pamatojoties uz Iestādei piešķirto valsts budžeta līdzekļu samazinājumu un izmaiņām Programmā.

24. Iestāde Līguma 23. punktā norādīto Līguma summu 2010. gadam Privātpersonai izmaksā šādā kārtībā:

24.1. avansa maksājumu 20% (divdesmit procentu) apmērā no Līguma summas, kas ir Ls 19196,40 (deviņpadsmit tūkstoši simtu deviņdesmit seši lati un 40 santīmi), Iestāde pārskaita uz Privātpersonas Līguma X nodaļā norādīto bankas kontu 2010. gada janvāra mēnesī, ar nosacījumu, ka Privātpersona rēķinu iesniedz Iestādei ne vēlāk kā līdz 2010. gada 15. janvārim; 24.2. atlikušo Līguma summu Iestāde maksā šādā kārtībā:

24.2.1. sākot ar 2010. gada februāra mēnesi, Privātpersona reizi mēnesī līdz katra kalendārā mēneša piektajai darba dienai iesniedz Iestādei rēķinu un Atskaiti par iepriekšējā mēnesī notikušajām Mācībām;

24.2.2. Iestāde rēķina samaksu veic 10 (desmit) darba dienu laikā pēc rēķina un Atskaites par iepriekšējā mēnesī notikušajām Mācībām saņemšanas, pārskaitot naudu uz Privātpersonas Līguma X nodaļā norādīto bankas kontu.

24.3. Privātpersona līdz 2011. gada 10. janvārim iesniedz Iestādei kopējo finanšu atskaiti par Līguma summas izlietojumu 2010. gadā. Ja finanšu atskaite apliecina, ka Līguma summa 2010. gadam nav izlietota (apgūta), Līguma summas neizmantoto daļu, pēc Iestādes ieskata, Privātpersona vai nu 10 (desmit) dienu laikā pēc Iestādes pieprasījuma saņemšanas pārskaita uz Iestādes Līguma X nodaļā norādīto bankas kontu, vai patur kā avansu 2011. gadam.

25. Privātpersona rēķinā norāda Iestādes Līguma numuru, pretējā gadījumā Iestāde var aizkavēt rēķina savlaicīgu samaksu, nesedzot Privātpersonai zaudējumus, kas var rasties tā rezultātā.

26. Rēķins tiek uzskatīts par samaksātu brīdī, kad Iestāde ir veikusi bankas pārskaitījumu uz Līguma X nodaļā norādīto Privātpersonas bankas kontu.

V. Mācību kvalitātes novērtējuma kritēriji un sasniedzamie rezultāti

27. Privātpersonai jāveic Dalībnieku kvalitatīva apmācība saskaņā ar Iestādes apstiprināto Programmu.

28. Privātpersona apkopo un analizē Mācību novērtējuma materiālus, ņem vērā norādītos ieteikumus, tādējādi uzlabojot Mācību saturu un norisi, un ne retāk kā vienu reizi ceturksnī iesniedz Iestādei rakstisku atskaiti par Mācību vērtējumu, tā analīzi un veiktajiem uzlabojumiem Mācību procesā.

29. Mācību procesā Privātpersona īpašu vērību velta tēmām un uzlabojumiem, kas paaugstina tiesnešu sagatavoto spriedumu kvalitāti, veicina vienotas tiesību izpratnes veidošanu, kā arī Dalībniekus sagatavo kvalitatīvam darbam tiesā Eiropas Savienības tiesību sistēmas ietvaros.

VI. Pušu atbildība

30. Par Līguma saistību neizpildi vai nepilnīgu izpildi Puses atbild saskaņā ar spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem un šo Līgumu.

31. Puses tiek atbrīvotas no atbildības par Līguma nepildīšanu, ja tā rodas nepārvaramas varas vai ārkārtēju apstākļu ietekmes rezultātā, kuru rašanās apstākļus Puses nevar ietekmēt.

VII. Privātpersonas darbības uzraudzības kārtība

32. Par Dalībnieku apmācību atbildīgā Iestādes amatpersona veic uzraudzību pār Privātpersonas darbību, kas saistīta ar Līgumā paredzēto saistību izpildi. Iestāde ir tiesīga ar rakstisku uzdevumu papildus jau Līgumā noteiktajām atskaitēm un informācijai jebkurā laikā pieprasīt no Privātpersonas visa veida informāciju, kas saistīta ar šajā Līgumā noteikto saistību izpildes darbībām, tostarp finanšu izlietojumu un tā pamatotību, Mācību Programmā veiktajām izmaiņām, Dalībnieku piedalīšanos Mācībās un citu ar Līguma izpildi saistītu informāciju. Privātpersonai ir pienākums ne vēlāk kā viena mēneša laikā pēc šāda rakstiska pieprasījuma saņemšanas iesniegt rakstiski pieprasīto informāciju Iestādei.

VIII. Līguma spēkā stāšanās kārtība un darbības termiņš

33. Līgums stājas spēkā no tā parakstīšanas brīža un ir spēkā līdz 2014. gada 31. decembrim un pilnīgai Pušu saistību izpildei.

34. Līgums var tikt izbeigts normatīvajos aktos un Līgumā noteiktajos gadījumos, kā arī Pusēm rakstiski vienojoties.

35. Iestāde ir tiesīga vienpusēji izbeigt Līgumu pirms termiņa, rakstiski brīdinot par Privātpersonu 30 (trīsdesmit) dienas iepriekš, ja:

35.l. Privātpersona nepilda Līgumā noteikto;

35.2. Iestāde normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā konstatē, ka piešķirtie finanšu līdzekļi tiek izmantoti neracionāli vai Līgumā neparedzētiem mērķiem;

35.3. Iestāde konstatē, ka Mācības tiek veiktas nepienācīgā kvalitātē;

35.4. Ja Iestādei, Mācību norises nodrošināšanai, nav piešķirti budžeta līdzekļi.

36. Pirms termiņa Privātpersona ir tiesīga vienpusēji izbeigt Līgumu, rakstiski brīdinot par to Iestādi 30 (trīsdesmit) dienas iepriekš, ja:

36.1. Iestāde vairāk kā divus mēnešus nav veikusi uz Līguma pamata izrakstīta Privātpersonas rēķina samaksu;

36.2. Iestāde nepilda Līguma noteikumus.

37. Pirms termiņa izbeidzot Līgumu, Puses veic savstarpējos norēķinus 15 (piecpadsmit) darba dienu laikā, skaitot no vienošanās par Līguma izbeigšanu abpusējas parakstīšanas vai paziņojuma par Līguma izbeigšanu iesniegšanas dienas. Ja Privātpersona saņēmusi Līguma summu vai tās daļu avansā, Privātpersona avansā saņemto Līguma summu vai tās daļu 10 (desmit) dienu laikā pēc Iestādes pieprasījuma saņemšanas pārskaita uz Iestādes Līgumā norādīto bankas kontu.

IX. Noslēguma noteikumi

38. Līgums Pusēm rada likumīgus, spēkā esošus un saistošus pienākumus, lai garantētu šī Līguma noteikumu savlaicīgu, atbilstošu un pilnīgu izpildi.

39. Puses atzīst, ka šī Līguma saistības ir tiešas, bez ierunām izpildāmas un būtiskas līdz šī Līguma darbības izbeigšanai vai izbeigšanai pirms termiņa.

40. Visi Līguma grozījumi, labojumi un papildinājumi noformējami rakstveidā, Pusēm savstarpēji vienojoties. Līguma grozījumi, labojumi un papildinājumi pievienojami Līgumam kā pielikumi un kļūst par Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

41. Privātpersona nav tiesīga bez otras Puses rakstiskas piekrišanas nodot kādu no Līgumā noteikto saistību izpildi trešajām personām, izņemot gadījumus, kad Puses saistības pārņem tās likumīgais tiesību pārņēmējs vai ar Iestādes saskaņojumu. Iestāde savu Līgumu saistību izpildi var nodot trešajai personai, par to rakstiski informējot Privātpersonu ne vēlāk kā vienu mēnesi pirms saistību faktiskās nodošanas.

42. Privātpersona ir tiesīga pārtraukt Dalībnieku apmācību, ja Iestāde Mācību norises nodrošināšanai nav piešķīrusi finanšu līdzekļus, proti, vairāk kā vienu mēnesi nav samaksājusi uz Līguma pamata izrakstītu Privātpersonas rēķinu (Līguma IV nodaļa). Par Mācību norises pārtraukšanu Privātpersona rakstiski brīdina Iestādi, vismaz 10 (desmit) darba dienas iepriekš. Privātpersona atsāk Dalībnieku apmācību līdz ar finansējuma saņemšanu, proti, dienu, kad Iestāde ir samaksājusi uz Līguma pamata izrakstītu Privātpersonas rēķinu (Līguma IV nodaļa).

43. Puses nav tiesīgas izpaust trešajām personām otras Puses konfidenciāla rakstura informāciju, kas veicot Līguma izpildi nonākusi viņa rīcībā. Šis noteikums neattiecas uz vispārpieejamas informācijas izpaušanu un gadījumiem, kad vienai no Pusēm normatīvajos aktos uzlikts par pienākumu sniegt pieprasīto informāciju.

44. Puse nekavējoties informē otru Pusi par visiem Līguma izpildes laikā esošajiem vai iespējamajiem sarežģījumiem, kas varētu aizkavēt ar šo Līgumu uzņemto saistību izpildi.

45. Iestādes par Līguma izpildi atbildīgais pārstāvis ir Marikita Zīverte, tālrunis: 67063844; e-pasts: Marikita.Ziverte@ta.gov.lv.

46. Privātpersonas par Līguma izpildi atbildīgais pārstāvis ir Solvita Kalniņa-Caune tālrunis: 67895878, e-pasts: solvita@ltmc.lv

.47. Līgums sastādīts latviešu valodā uz trijām numurētām lapām divos identiskos eksemplāros ar vienādu juridisko spēku, pa vienam eksemplāram katrai Pusei.

X. Pušu rekvizīti un paraksti

Iestāde

Tiesu administrācija

Mūkusalas iela 41b, Rīga, LV-1004

Reģ. Nr. LV 90001672316

Valsts kase, kods: TRELLV22

Tiesu administrācijas konta numurs:

LV51TREL2190370360100

Tiesu konta numurs:

LV17TREL2190371360200

A.Munda

Privātpersona

Nodibinājums “Latvijas Tiesnešu mācību centrs”

Cēsu iela 31/7, Rīga, LV-1012

Reģ. Nr. LV 50003253361

Swedbanka AS, kods: HABALV22

Konta numurs:

LV09 HABA 0551 0178 3495 4

S.Kalniņa-Caune

Privātpersona

 


Paziņojums

Ventspils pilsētas dome aicina izvirzīt un pieteikt savus pārstāvjus Ventspils vēlēšanu komisijas izveidošanai, atbilstoši Republikas pilsētu un novadu vēlēšanu komisiju un vēlēšanu iecirkņu komisiju likuma 5.panta pirmo daļu un 9.pantu.

Ventspils vēlēšanu komisijas locekļa kandidāta pieteikuma pieņemšana notiek katru darbdienu no pulksten 8 līdz 17 Ventspilī, Jūras ielā 36, 41.kabinetā 10 (desmit) dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis”. Uzziņas pa tālr. 63601126.


Informatīvs paziņojums par zemes dzīļu pārdošanu

AS “Latvijas valsts meži” organizē dabīgās smilts 700 kub.m apjomā un grants 1700 kub.m apjomā pārdošanu no atradnes „Pastsils”, (Valkas novads, Valkas pagasts). Materiāla pārdošanas minimālā cena (bez iekraušanas un PVN) - smiltij 1,20 LVL/kub.m; grantij 2,50 LVL/kub.m. Ieguvi zem un virs gruntsūdens līmeņa un iekraušanu nodrošina pircējs.

Lūdzam potenciālajiem pircējiem iesniegt rakstveida pieteikumus 5 darbdienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas, norādot cenu, paredzamo apjomu un izvešanas termiņu.

Pieteikumus adresēt: LVM Nekustamie īpašumi, Rīgas iela 103, Valmiera, LV-4201, ar norādi: „Konkursam zemes dzīļu iegāde no karjera „Pastsils”, tālr. uzziņām 29335178.


Paziņojums

Iekšlietu ministrijas Nodrošinājuma valsts aģentūra informē par 12.un 13.realizācijai nodotajiem administratīvo pārkāpumu lietās izņemtajiem transportlīdzekļiem.

Sīkāka informācija www.nva.iem.gov.lv.

Piedāvājumi sūtāmi līdz 2009. gada 13.augustam plkst. 9. Piedāvājumus sūtīt pa faksu 67208578 vai iesniegt personīgi Rīgā, Stabu ielā 89, 625.kabinetā.


Paziņojums

Nodrošinājuma valsts aģentūra informē VITĀLIJU ŠAPIROVU, dzim. 1988.gadā, ka transportlīdzeklis „VW Golf” ar valsts reģistrācijas numuru FE 4702, ar kuru 2009.gada 24.jūlijā tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr. PA638107, ir nodots glabāšanā Nodrošinājuma valsts aģentūrā.

Lūdzam VITĀLIJU ŠAPIROVU steidzami vērsties ar iesniegumu Nodrošinājuma valsts aģentūrā (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par transportlīdzekļa „VW Golf” ar valsts reģistrācijas numuru FE 4702 atdošanu saskaņā ar Valmieras rajona policijas pārvaldes tiesas 2009.gada 26.jūlija lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu nr.580 „Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra „Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.


Paziņojums

Nodrošinājuma valsts aģentūra informē AIVARU ZĀLMANI, dzim. 1976.gadā, ka transportlīdzeklis „VW Golf” ar valsts reģistrācijas numuru DK 3744, ar kuru 2009.gada 25.jūlijā tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr. PA647258, ir nodots glabāšanā Nodrošinājuma valsts aģentūrā.

Lūdzam AIVARU ZĀLMANI steidzami vērsties ar iesniegumu Nodrošinājuma valsts aģentūrā (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par transportlīdzekļa „VW Golf” ar valsts reģistrācijas numuru DK 3744 atdošanu saskaņā ar Rīgas reģiona pārvaldes 2009.gada 27.jūlija lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu nr.580 „Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra „Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.


Paziņojums

Saskaņā ar Latvijas Republikas likuma „Par pilsētu, rajonu, novadu un pagastu vēlēšanu komisijām un vēlēšanu iecirkņu komisijām” prasībām un Jūrmalas pilsētas domes 2009.gada 30.jūlija lēmumu nr.576, Jūrmalas pilsētas dome izsludina kandidātu pieteikšanu Jūrmalas pilsētas vēlēšanu komisijā.

Pieteikuma veidlapas var saņemt un pieteikumus pieņem apmeklētāju apkalpošanas centrā Majoros, Jomas ielā 1/5; Kauguros, Raiņa ielā 110, un Bulduros, Edinburgas prospektā 75, līdz š.g. 12.augustam.


Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!