• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot Triju Zvaigžņu ordeni Norvēģijas vēstniekam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.08.2009., Nr. 124 https://www.vestnesis.lv/ta/id/195790

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Preses īssaietā pēc tikšanās ar Ministru prezidentu

Vēl šajā numurā

06.08.2009., Nr. 124

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot Triju Zvaigžņu ordeni Norvēģijas vēstniekam

 

Valsts prezidents Valdis Zatlers 5.augustā Rīgas pilī atvadu vizītē pieņēma Norvēģijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Nilu Ūlavu Stāvu.

Valsts prezidents vēstniekam izteica pateicību par ieguldījumu abu valstu divpusējā dialoga veicināšanā viņa piecu gadu darbības laikā Latvijā. Amatpersonas pārrunāja abu valstu divpusējās ekonomiskās attiecības, sadarbību starptautiskajās organizācijās, kā arī NATO ISAF misijā Afganistānā, kur kopā ar Norvēģijas kontingentu izvietota arī lielākā daļa Afganistānā dienošo Latvijas karavīru.

Par nopelniem Latvijas valsts labā un vēstnieka ieguldījumu starpvalstu attiecību stiprināšanā Valdis Zatlers N.Ū.Stāvam pasniedza III šķiras Triju Zvaigžņu ordeni.

N.Ū.Stāvs Latvijā akreditējies 2004.gada 28.septembrī. Savas darbības laikā viņš sniedzis būtisku ieguldījumu Latvijas un Norvēģijas politiskā dialoga, ekonomiskās un kultūras sadarbības veicināšanā. Vēstnieka darbības laikā parakstīts Saprašanās memorands par Norvēģijas finanšu instrumentu ieviešanu Latvijā, tādējādi ar Norvēģijas līdzfinansējumu un atbalstu īstenoti daudzi projekti dažādās Latvijai svarīgās jomās.

Nils ŪIavs Stāvs arī veicinājis Latvijas un Norvēģijas izglītības sakarus un aktualizējis klimata un vides jautājumus, īpaši Latvijas skolās.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!