• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par atalgojuma samazinājumu kapitālsabiedrību valdēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.07.2009., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/195338

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Daugavpils NMPS izsludināto automašīnas iepirkumu

Vēl šajā numurā

28.07.2009., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par atalgojuma samazinājumu kapitālsabiedrību valdēm


 

Pēc veselības ministres Baibas Rozentāles uzdevuma, lai taupītu līdzekļus, Veselības ministrijas padotībā esošajās kapitālsabiedrībās no 1.augusta vēl par 20% tiks samazināts valdes locekļu atalgojums.

Tādējādi atsevišķu valdes locekļu atalgojums salīdzinājumā ar 2008.gadu samazinājies pat par 50%.

Ar 2009.gada janvāri atbilstoši Ministru kabineta pieņemtajam lēmumam par kapitālsabiedrību valžu locekļu atalgojuma samazināšanu arī Veselības ministrijas padotībā esošajās kapitālsabiedrībās valžu locekļu atalgojums jau tika samazināts par 15% no 2008.gadā noteiktās mēneša atlīdzības. Tāpat ar 1.augustu tika samazināts valdes locekļu skaits Latgales novada rehabilitācijas centrā “Rāzna” un Straupes narkoloģiskajā slimnīcā, nosakot, ka turpmāk iestādei būs tikai viens valdes loceklis, t.i., valdes priekšsēdētājs.

Veselības ministrijas pārraudzībā ir 15 kapitālsabiedrības: slimnīcas, piemēram, Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca, Austrumu klīniskā universitātes slimnīca, Bērnu klīniskā universitātes slimnīca, Nacionālais rehabilitācijas centrs “Vaivari”, Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca, kā arī visas psihoneiroloģiskās slimnīcas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!