• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pieprasot skaidrojumu par ekstra klases auto nepieciešamību Daugavpils NMPS. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.07.2009., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/195330

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas Investīciju bankas garantiju līgumu

Vēl šajā numurā

28.07.2009., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pieprasot skaidrojumu par ekstra klases auto nepieciešamību Daugavpils NMPS


 

24.jūlijā Ministru prezidents Valdis Dombrovskis nosūtījis rezolūciju veselības ministrei Baibai Rozentālei, kurā lūdz nekavējoties sniegt paskaidrojumu par vieglās pasažieru automašīnas iegādes Daugavpils NMPS vajadzībām tehniskās specifikācijas prasību pamatojumu. “Situācijā, kad valstī ir krīze un Veselības ministrija brīdina par iespējamu slimnīcu darbības apturēšanu finansējuma trūkuma dēļ, Daugavpils pašvaldības neatliekamās medicīniskās palīdzības stacija ir izsludinājusi cenu aptauju par automašīnas iepirkumu “tiešajām darba vajadzībām” ar aprīkojumu, kas ir atbilstošs Valsts prezidenta līmenim,” rezolūcijā uzsver Ministru prezidents.

Turklāt izsludinātajā iepirkuma konkursā var piedalīties tikai “Mersedes Benz” un “Audi” markas automašīnu tirgotāji, jo tikai šajos auto modeļos pieejamas, piemēram, LED lampas un citi specifiski aprīkojumi.

Valdības vadītājs uzsver, ka “nav saprotams, kādēļ automašīnai, ko lietos NMPS darba vajadzībām, jābūt ar ādas sēdekļiem, bi ksenona lampām, hroma apdarēm un tamlīdzīgām ekstra lietām”.

 

Līga Krapāne, Ministru prezidenta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!