• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tieslietu ministrs: Sveicot Ieslodzījuma vietu pārvaldi 90 gadu jubilejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.07.2009., Nr. 107 https://www.vestnesis.lv/ta/id/194631

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ordeņu kapitula paziņojums

Par Atzinības krusta piešķiršanu

Vēl šajā numurā

09.07.2009., Nr. 107

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tieslietu ministrs: Sveicot Ieslodzījuma vietu pārvaldi 90 gadu jubilejā


 

Tieslietu ministrs Mareks Segliņš 8.jūlijā piedalījās Ieslodzījuma vietu pārvaldes (turpmāk – IeVP) 90.gadadienai veltītajā svinīgajā pasākumā.

Ministrs uzrunā IeVP vadībai un darbiniekiem novēlēja izturību turpmākajā darbā un izteica pateicību par ieguldījumu Latvijas cietumu sistēmas darbības nodrošināšanā.

Saskaņā ar tieslietu ministra rīkojumu IeVP priekšnieks ģenerālis Visvaldis Puķīte par profesionālu un godprātīgu dienesta pienākumu pildīšanu tika apbalvots ar personīgo šaujamieroci. Šādu pašu apbalvojumu, proti, personīgo šaujamieroci, saņēma arī Daugavgrīvas cietuma priekšnieks pulkvedis Valerijs Tverdovs.

Trim IeVP darbiniekiem tika pasniegti Tieslietu ministrijas apbalvojumi. I pakāpes Atzinības rakstu un “zelta” spalvu par nopelniem resocializācijas sistēmas izveidē un ieviešanā saņēma IeVP Centrālā aparāta Resocializācijas dienesta priekšniece pulkvežleitnante Ilona Spure. Ministrijas Goda diplomu par dienesta priekšzīmīgu un godprātīgu pienākumu pildīšanu saņēma IeVP Centrālā aparāta Finanšu un budžeta dienesta priekšniece pulkvežleitnante Ināra Šaranda. Par ilggadēju, pašaizliedzīgu un godprātīgu darbu Goda diplomu saņēma Brasas cietuma Uzskaites daļas priekšniece Marita Žukovska.

Svinīgajā pasākumā 26 IeVP darbinieki saņēma pirmās pakāpes krūšu nozīmi “Taisnīgums pret visiem”, bet 31 darbinieks saņēma otrās pakāpes krūšu nozīmi “Taisnīgums pret visiem”. Tāpat 43 IeVP darbinieki saņēma Goda rakstus, 11 darbiniekiem tika izteiktas pateicības. Deviņi ieslodzījuma vietu darbinieki saņēma IeVP sudraba Goda zīmi, bet zelta Goda zīmi – viens darbinieks. Goda zīmi saņēma arī bijušais IeVP priekšnieks Vitolds Zahars.

Par godu IeVP 90 gadu jubilejai tieslietu ministrs un IeVP vadība un darbinieki 8.jūlijā bija aicināti uz pieņemšanu pie Valsts prezidenta Valda Zatlera.

 

Tieslietu ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!