• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrija: Par ASV aizsardzības atašeja Latvijā maiņu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.07.2009., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/194529

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrija: Par izmaiņām tūrisma komersantu reģistrācijā

Vēl šajā numurā

07.07.2009., Nr. 105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrija: Par ASV aizsardzības atašeja Latvijā maiņu


 

6.jūlijā Aizsardzības ministrijā atvadu vizītē bija ieradies līdzšinējais Amerikas Savienoto Valstu (ASV) aizsardzības atašejs Latvijā pulkvežleitnants Deivids P.Holahans, bet akreditācijas vizītē – turpmākais ASV aizsardzības atašejs Latvijā pulkvežleitnants Kolins D.Smits.

Aizsardzības ministrs Imants Lieģis pateicās D.P.Holahanam par ieguldījumu abu valstu militārās sadarbības veicināšanā. “Jūs esat turējis mūsu sadarbības latiņu ļoti augstu, un jūsu darba turpinātājiem svarīgs uzdevums būs noturēt šo latiņu tikpat augstu,” norādīja Imants Lieģis.

 “Mums ir ļoti svarīga ASV un Latvijas sadarbība, un visu manu dienesta laiku Latvijā esam raudzījušies, kā to uzlabot. Īpaši tas attiecas uz mūsu valstu karavīru kopīgo dienestu Afganistānā, ko es novēlu sekmīgi turpināt,” teica D.P.Holahans.

I.Lieģa, D.P.Holahana un K.D.Smita tikšanās laikā pārrunāta Latvijas un ASV sadarbība NATO vadītajos Starptautiskajos drošības atbalsta spēkos (ISAF) Afganistānā, kā arī citi abu valstu kopīgie projekti aizsardzības jomā.

 

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!