• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrijas 1999. gada 22. jūlija informācija "Par autobraucieniem caur Baltkrieviju". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.1999., Nr. 237/238 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19400

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Satiksmes ministrijas informācija

Par kravas automašīnu satiksmes ierobežojumiem Austrijā

Vēl šajā numurā

23.07.1999., Nr. 237/238

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Satiksmes ministrija

Veids: informācija

Pieņemts: 22.07.1999.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrija

Informācija 1999.gada 22.jūlijā

Par autobraucieniem caur Baltkrieviju

Baltkrievijas Transporta un komunikāciju ministrijas Automašīnu komiteja pieņēmusi lēmumu, kas paredz līdz š.g. 1.augustam ierobežot to automašīnu pārvietošanos pa asfaltētajiem ceļiem, kuru masa pārsniedz 6 tonnas uz katru asi, ja gaisa temperatūra pārsniedz +25° C no pulksten 10.00 līdz 22.00. Minēto transporta līdzekļu pārvietošanās ir atļauta laika posmā no pulksten 22.00 līdz 10.00. Šis lēmums neattiecas uz tiem transporta līdzekļiem, kuri veic ātri bojājošos kravu pārvadājumus, kā arī uz tiem transporta līdzekļiem, kuri piedalās ārkārtējo situāciju likvidēšanā.

Savukārt no š.g. 1.jūlija Baltkrievijas teritorijā tiek ieviesta obligātā civiltiesiskās atbildības apdrošināšana transporta līdzekļiem. Minētās apdrošināšanas polises esamības kontroli valsts iekšienē ir pilnvarota veikt Baltkrievijas Iekšlietu ministrijas Valsts autoinspekcija, bet robežkontroles punktos — Baltkrievijas Transporta un komunikāciju ministrijas muitas iestādes. Apdrošināšanas polišu izdošanu ārvalstu pilsoņiem un juridiskajām personām, kas nav Baltkrievijas Republikas rezidenti, veic valsts uzņēmums "Interavtotrans". Nerezidentiem, kas atrodas Baltkrievijas teritorijā, jāslēdz apdrošināšanas līgums ar apdrošināšanas kompāniju "Belingosstrah" vai tās pārstāvniecībām. Par transporta līdzekļa vadīšanu Baltkrievijas teritorijā bez minētās polises tā vadītājs var tikt sodīts ar naudas summu vietējā valūtā, kas ir līdzvērtīga 200 ASV dolāriem. Soda naudas nomaksa neatbrīvo transporta līdzekļa īpašnieku no obligātās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas polises iegādes.

SM Preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!