• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrijas 1999. gada 22. jūlija informācija "Par kravas automašīnu satiksmes ierobežojumiem Austrijā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.1999., Nr. 237/238 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19399

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par līguma pagaidu piemērošanu

Vēl šajā numurā

23.07.1999., Nr. 237/238

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Satiksmes ministrija

Veids: informācija

Pieņemts: 22.07.1999.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrija

Informācija 1999.gada 22.jūlijā

Par kravas automašīnu satiksmes ierobežojumiem Austrijā

Ievērojot to, ka pēdējā laikā Eiropas tuneļos, tai skaitā Tauera tunelī, notikušas vairākas nopietnas avārijas, Austrijas Zinātnes un satiksmes ministrija izdevusi trīs nolikumus, kas saistīti ar atsevišķu kategoriju autotransporta līdzekļu satiksmes un pārvadājumu veidu ierobežošanu.

1. Nolikums, kas stājās spēkā šā gada 5.jūnijā un attiecas uz bīstamo kravu pārvadājumiem caur ātrgaitas tuneļiem. Caur noteiktiem tuneļiem gan iekšzemes, gan starptautiskie bīstamo kravu pārvadājumi ir aizliegti, izņemot gadījumus, ja:

• autotransporta līdzeklis aprīkots ar rotējošu bākuguni;

• ja attiecīgām uzraudzības institūcijām iepriekš iesniegts pieteikums par šādu pārvadājumu caur tuneli veikšanu un saņemta šo institūciju atļauja;

• to pavada speciāla automašīna.

Veicot pārvadājumu, jāievēro 100 m drošības distance.

2. Nolikums, kas stājās spēkā šā gada 18.jūnijā un attiecas uz smagsvara kravas automašīnu satiksmes ierobežošanu nedēļas nogalēs un svētku dienās. Pa noteiktām tranzīta maģistrālēm laikā no 15.jūnija līdz 15.septembrim nedēļas nogalēs, sākot no pulksten 8 sestdienās, aizliegta smagsvara kravas automašīnu satiksme. Bīstamo kravu pārvadājumi ar autotransporta līdzekļiem virs 3,5 t pa šīm maģistrālēm aizliegti jau no pulksten 8 piektdienās. Atsevišķos gadījumos izņēmumi pieļaujami, veicot kombinētos pārvadājumus, ātri bojājošos pārtikas produktu pārvadājumus un autotransporta līdzekļu vadītājiem atgriežoties savā dzīvesvietā līdz pulksten 10 no rīta.

3. Nolikums, kas stājās spēkā šā gada 21.jūnijā un attiecas uz apdzīšanas aizliegumu, smagsvara kravas automašīnām braucot pa Brenneres automaģistrāli ( Brenner Route ). Šis apdzīšanas aizliegums attiecas uz autotransporta līdzekļiem, kuru svars pārsniedz 7,5 t, braucot pa Intalas automaģistrāli A12 un Brenneres automaģistrāli A13 abos virzienos. Bez tam atsevišķos Brenneres automaģistrāles īpaši slīpos posmos aizliegta 3.joslas izmantošana, braucot ar autotransporta līdzekļiem virs 3,5 t.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!