• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2009. gada 25. jūnija rīkojums Nr. 416 "Par ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu nodrošināšanu valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs", valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca", valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Slimnīca "Ģintermuiža"" un valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.06.2009., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/ta/id/193887

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.276

Par Ministru prezidenta 2009.gada 17.jūnija rīkojuma Nr.263 "Par atvaļinājuma piešķiršanu M.Segliņam" atzīšanu par spēku zaudējušu

Vēl šajā numurā

27.06.2009., Nr. 98

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 416

Pieņemts: 25.06.2009.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.416

2009.gada 25.jūnijā (prot. Nr.40 25.§)

Par ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu nodrošināšanu valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību “Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs”, valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību “Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca”, valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību “Slimnīca “Ģintermuiža”” un valsts sabiedrībā ar ierobežotu atbildību “Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca”

 
 

1. Sociālo pakalpojumu pārvaldei līdz 2009.gada 30.jūnijam noslēgt ar valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs”, valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca”, valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Slimnīca “Ģintermuiža”” un valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca” līgumus par ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanu no 2009.gada 1.jūlija, neievērojot rindu, tām 273 personām ar smagiem garīga rakstura traucējumiem (1. un 2.grupas invalīdiem), kurām nav kontrindikāciju uzņemšanai ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūcijās un kuras atrodas minētajās iestādēs un ir reģistrētas rindā valsts finansētu ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu saņemšanai.

2. Sagatavojot priekšlikumus likumprojekta “Grozījumi likumā “Par valsts budžetu 2009.gadam”” otrajam lasījumam Saeimā, Veselības ministrijai samazināt izdevumus 398 580 latu apmērā un attiecīgi Labklājības ministrijai palielināt izdevumus 398 580 latu apmērā, lai 2009.gada otrajā pusgadā nodrošinātu samaksu par ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanu šā rīkojuma 1.punktā minētajām personām.

3. Sagatavojot maksimāli pieļaujamo valsts budžeta izdevumu kopējo apmēru 2010.gadam, samazināt Veselības ministrijas bāzes izdevumus 797 160 latu apmērā un attiecīgi palielināt Labklājības ministrijas bāzesizdevumus 797 160 latu apmērā. Finansējums pakalpojumu nodrošināšanai šā rīkojuma 1.punktā minētajām personām nav pakļaujams turpmākam valsts budžeta līdzekļu samazinājumam.

Ministru prezidents, bērnu, ģimenes un sabiedrības integrācijas lietu ministrs V.Dombrovskis

Veselības ministra pienākumu izpildītāja – iekšlietu ministre L.Mūrniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!