• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par ministrijas 2008.gada darbības pārskatu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.06.2009., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/193499

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par veselības ministra demisiju

Vēl šajā numurā

18.06.2009., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par ministrijas 2008.gada darbības pārskatu


 

Zemkopības ministrija (ZM) sagatavojusi un publiskojusi 2008.gada darbības pārskatu, kurā detalizēti aplūkoti ministrijas sasniegumi un paveiktais zemkopības nozares attīstības sekmēšanā, kā arī analizēts ministrijas budžeta izlietojums. Visi interesenti ar ministrijas gada pārskatu var iepazīties ministrijas interneta mājaslapā www.zm.gov.lv.

Apkopojot informāciju par aizvadītajā gadā paveikto, Zemkopības ministrijas valsts sekretāre Dace Lucaua pārskata uzrunā lasītājiem norāda, ka viens no būtiskākajiem ieguvumiem pērn ir kompromisa panākšana Briselē par Kopējās lauksaimniecības politikas “veselības pārbaudes” jautājumiem: “Eiropas Komisija un Eiropas Padome ar kopēju deklarāciju uzņēmās saistības un izteica gatavību veikt lauksaimniecības tiešo maksājumu sistēmas un pastāvošo atšķirību Eiropas Savienības dalībvalstu starpā izvērtēšanu, lai veidotu jaunu lauksaimniecības politiku pēc 2013.gada.”

“Pagājušais gads uzskatāms par Eiropas Savienības finansējuma aktīvas apgūšanas periodu, jo sākās Latvijas lauku attīstības programmas 2007.–2013.gadam un Rīcības programmas Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalsta ieviešanai Latvijā 2007.–2013.gadam pasākumu īstenošana,” uzrunā uzsver D.Lucaua.

Valsts sekretāre ziņojumā arī aicina ikvienu interesentu aktīvi sekot līdzi ministrijas darbam un izteikt savus priekšlikumus gan pa ministrijas “karsto tālruni”, gan arī paužot viedokli ministrijas mājaslapā internetā.

Zemkopības ministrijas 2008.gada darbības pārskats veidots saskaņā ar ministrijas darbības stratēģijā noteiktajām prioritātēm un darbības virzieniem, īpašu uzmanību veltot atbilstošo valsts budžeta programmu realizēšanai piešķirto līdzekļu lietderīgam izlietojumam un sasniegtajiem rezultātiem. Pārskatā analizētas arī iestādes vadības un darbības uzlabošanas sistēmas, personāla profesionalitātes izaugsme, atspoguļota sabiedrības iesaistīšana lēmumu pieņemšanas procesā un ieskicētas ministrijas 2009.gada prioritātes.

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!