• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: tiekoties ar Vācijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.07.1999., Nr. 236 https://www.vestnesis.lv/ta/id/19330

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.304

Par U.Salnu

Vēl šajā numurā

21.07.1999., Nr. 236

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente: tiekoties ar Vācijas vēstnieku

 

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga vakar, 20.jūlijā, tikās ar Vācijas vēstnieku Latvijā Reinhartu Krausu.

Sarunā Valsts prezidente un vēstnieks apsprieda Latvijas un Vācijas divpusējās attiecības, kā arī abu valstu iekšpolitiskās un ārpolitiskās aktualitātes. R.Krauss apliecināja V.Vīķei–Freibergai, ka Vācija turpinās paust politisko atbalstu Latvijai, un izteica viedokli, ka Latvijai Helsinku sanāksmē ir nopietnas izredzes tikt uzaicinātai uz sarunām par iestāšanos ES. Valsts prezidente pateicās Vācijai par atbalstu, ko mūsu valsts jau ir saņēmusi dažādās jomās, un uzsvēra, ka Latvija turpina risināt uzdevumus, kas saistīti ar valsts iekļaušanos ES.

V.Vīķe–Freiberga un R.Krauss novērtēja veiksmīgo abu valstu divpusējo sadarbību. R.Krauss atzīmēja, ka Vācijas prezidenta Romāna Hercoga vizīte Latvijā šā gada maijā ir devusi vēl vienu pozitīvu impulsu valstu attiecību paplašināšanā. Šajā sakarā tika pārrunāta sekmīgā reģionālo kopprojektu īstenošana, kā arī sadarbība kultūras jomā, kur liela nozīme ir Gētes institūtam, kas popularizē Vācijas kultūru Latvijā, rīko vācu valodas mācību kursus un seminārus par dažādiem abu valstu kultūras sakaru aspektiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!