• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot atkārtoti ievēlēto Vācijas federālo prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2009., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/192401

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Latvijas hokeja izlases spēlētājiem

Vēl šajā numurā

26.05.2009., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot atkārtoti ievēlēto Vācijas federālo prezidentu

 

Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers 23.maijā nosūtīja apsveikuma vēstuli Horstam Kēleram, sveicot ar atkārtotu ievēlēšanu Vācijas Federatīvās Republikas federālā prezidenta amatā.

Apsveikuma vēstulē Valsts prezidents raksta: “Šī diena Vācijai ir īpaša, jo pirms 60 gadiem līdz ar Pamatlikuma pasludināšanu tika likts pamatakmens stabilai demokrātijai. Tādēļ man ir patiess prieks šajā Vācijai tik nozīmīgajā dienā Jūs sirsnīgi sveikt ar atkārtotu ievēlēšanu Vācijas federālā prezidenta amatā. Novēlu Jums arī turpmāk daudz spēka un panākumu.”

Vēstulē Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers atzīmē, ka Latvijas un Vācijas attiecības visās jomās sasniegušas augstu attīstības līmeni un pastāv cieša un uzticības pilna sadarbība gan divpusējā līmenī, gan Eiropas Savienības un NATO ietvaros. Tāpat Valsts prezidents ir pārliecināts, ka abu valstu lieliskās attiecības tiks sekmīgi attīstītas arī nākotnē.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!