• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Latvijas hokeja izlases spēlētājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2009., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/192399

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

26.05.2009., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Latvijas hokeja izlases spēlētājiem

 

Lai pateiktos par labo sniegumu Pasaules hokeja čempionātā Šveicē, 25.maijā Valsts prezidents Valdis Zatlers tikās ar Latvijas hokeja izlases spēlētājiem un treneriem.

Sveicot Latvijas hokeja izlasi ar gūtajiem panākumiem, Valsts prezidents norādīja, ka šajā čempionātā ikviena spēle bija kā izrāde, kurā galvenie varoņi bija Latvijas izlases spēlētāji. Viņš pateicās izlases spēlētājiem par izjūtām, kuras, redzot ikvienu saspringto cīņu un ticot Latvijas uzvarai, guva katrs Latvijas iedzīvotājs.

V.Zatlers bija gandarīts arī par to, ka Latvijas hokeja izlases spēlētāji iedvesmo jauniešus pievērsties hokejam. “Ja Latvijā kādreiz būs hokejs tādā pašā vai vēl augstākā līmenī nekā līdz šim, pie tā vainīgi būsiet jūs. Par to es jums saku lielu paldies,” jokojot norādīja Valsts prezidents.

Savukārt Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans uzsvēra, ka visi izlases spēlētāji cīnījās par Latvijas godu un ka jau šobrīd pasaulē Latvija tiek uzņemta kā hokeja lielvalsts. Nobeigumā K.Lipmans uzdāvināja Valsts prezidentam Latvijas izlases kreklu ar septīto numuru, kas ir izlases šā gada čempionātā izcīnītā vieta.

Šveicē notikušajā 73.pasaules čempionātā hokejā Latvijas valstsvienība izcīnīja 7.vietu, pirmo reizi vēsturē gūstot uzvaru pār Zviedrijas un Šveices valstsvienību, apspēlējot arī Austriju un Franciju. Tas bija 13.čempionāts Latvijai augstākajā divīzijā un labākais rezultāts kopš 2004.gada.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!