• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
13.saraksts Politiskā partija "Rīcības partija". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2009., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/192245

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

14.saraksts
Politisko partiju apvienība "Zaļo un Zemnieku savienība"

Vēl šajā numurā

17.05.2009., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

13.saraksts

Politiskā partija “Rīcības partija”

Priekšvēlēšanu programma

Stingri aizsargāt Latvijas intereses!

Melu kampaņa pavadīja Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā. ES komisāri Latvijā pirms referenduma paziņoja: “Nav iemeslu, kāpēc pēc iestāšanās cenām būtu jākāpj, – tirgus jau tagad ir atvērts, izņemot lauksaimniecības produktiem. Ja nu iestāšanās atstās kādu iespaidu uz cenām, tad drīzāk šo produktu cenas varētu kļūt zemākas, taču nekādā gadījumā ne augstākas.”

Solīja piena upes ķīseļa krastos un gaišu nākotni tautsaimniecībai. Solīja, ka algas un pensijas kā raķetes apdzīs cenu pieaugumu…Un ko mēs saņēmām? Cukurfabrikas nojauca, zvejas kuģus sagrieza, mazos ražotājus nožņaudza. Mēs brīdinājām jau pirms iestāšanās un stāstījām tautai patiesību.

Latvija saņēma ārkārtīgi neizdevīgu dalības līgumu ES. Redzamākais piemērs ir zemnieki, kas saņem vismazāko atbalstu Eiropā, daudz mazāk par Lietuvas un Polijas zemniekiem. Un pat sešreiz mazāk par Holandes zemniekiem.

Rīcības partijas deputāti ar stingru Latvijas interešu aizsardzību panāks, lai Latvija saņem ne mazāku kā pārējās dalībvalstīs ES finanšu atbalstu lauksaimniecībai, izglītībai, sociālajām programmām un citām būtiskām jomām.

Pārtraukt Latvijas diskrimināciju!

ES birokrātu vietējie izpalīgi bija, ir un būs gatavi ar vārdiem un darbiem atbalstīt jebkurus Briseles pārstāvju murgus. Savu ienākumu līmeni, dzīves kvalitāti un nākotnes plānu likteni nedrīkst uzticēt ES izpalīgu partijām.

Eiropas pieredze pārliecinoši rāda: tās valstis, kur tautas ievēl eirokritiskus deputātus, saņem daudz labākus nosacījumus. Eiropas Parlamentā Latvijas pārstāvjiem jābūt ar stingru stāju un mugurkaulu. Tādi ir Rīcības partijas izvirzītie Normunds Grostiņš, Henriks Danusēvičs un Einars Grigors. Viņi ir Eiropas lietpratēji, jo pastāvīgi ir cīnījušies un cīnās pret absurdām un Latvijai nepiemērotām ES direktīvām.

Brisele pat diktē, kā jānogalina peles un cik matu ruļļu komplektiem ir jābūt frizieriem! Tai pašā laikā Eiropa nav nosargājusi iedzīvotājus un uzņēmumus pret kredītnosacījumu pasliktināšanu. Tāpēc ieviesīsim stingru Eiropas banku uzraudzības sistēmu.

Nepieciešams samazināt Latvijas dalības maksu ES budžetā.

Sāksim pelnīt paši!

Jau pirms pieciem gadiem mēs Eiroparlamenta vēlēšanu programmā aicinājām sargāt Latvijas iekšējo tirgu, radot labvēlīgus apstākļus vietējā kapitāla augšanai, nepieļaut Latviju pārvērst par ES trešās šķiras provinci. Aicinājām pretoties monopolu tīkojumiem maksimālas peļņas nolūkā aplaupīt Latvijas pilsoņus. Šodien Skandināvu banku monopols noved pie cilvēku aplaupīšanas. No Jūsu izvēles ir atkarīgs, vai mūs arī turpmāk aplaupīs svešzemju monopoli!

Jāpielieto importa aizstāšanas stratēģija. Latvijā jāatbalsta ne tikai vistu un salātu audzēšana, bet arī apavu, apģērbu un elektronikas ražošana. Tā radīsies jaunas darba vietas, palielināsies algas un pieaugs visas tautas labklājība.

Jādivkāršo eksports, modernizējot ražošanu un atbalstot vietējos ražotājus. Tad sasniegsim tādus ekonomiskos panākumus kā Japānā un Somijā. Rīcības partija izcīnīs īpašu ES atbalstu modernas, uz zināšanām balstītas, eksportspējīgas ražošanas attīstībai Latvijā;

Mēs jau pirms iestāšanās ES un visus šos gadus patiesi informējām sabiedrību par prettautisko un pretlatvisko Briseles politiku.

Laiks rīkoties!

Kopā mēs varam:

- Pelnīt vairāk!

- Samazināt birokrātiju!

- Dzīvot labāk!

Paraksti: Normunds Grostiņš, Henriks Danusēvičs, Einars Grigors

 

Deputātu kandidātu saraksts

N.p.k.

Vārds, uzvārds

Dzimšanas

gads

Pilsonība

Dzīvesvieta

Izglītība

Darbavieta

1.

Normunds Grostiņš

1964

Latvijas

Rīga

augstākā

Rīcības partija

2.

Henriks Danusēvičs

1957

Latvijas

Rīga

augstākā

Latvijas Tirgotāju asociācija

3.

Einars Grigors

1957

Latvijas

Rīga

augstākā

nav

 

Ziņas par deputātu kandidātiem

1. Normunds Grostiņš

Dzimis 1964.g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Rīcības partija. Beidzis šādas mācību iestādes: Latvijas Universitāte (1987), vēsturnieks. Darbavietas un ieņemamie amati: Rīcības partija, valdes priekšsēdētājs. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu C2;
angļu C2; vācu C2; krievu C2.

 

2. Henriks Danusēvičs

Dzimis 1957.g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Latvijas Tirgotāju asociācija. Beidzis šādas mācību iestādes: Latvijas Universitāte (1982), inženieris ekonomists. Darbavietas un ieņemamie amati: Latvijas Tirgotāju asociācija, prezidents. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: latviešu C2; angļu C2; vācu C2; krievu C2.

 

3. Einars Grigors

Dzimis 1957.g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: nav. Beidzis šādas mācību iestādes: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2002), Uzņēmējdarbība un ekonomika. Darbavieta un ieņemamais amats: nav.

 

Šā saraksta kandidāti norādījuši, ka:

nav un nav bijuši PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieki; nav sadarbojušies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieki, aģenti, rezidenti vai konspiratīvā dzīvokļa turētāji; nav darbojušies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās pēc 1991.gada 13.janvāra.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!