• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
10.saraksts Politiskā partija "Par Dzimteni!". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2009., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/192242

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

11.saraksts
Politisko partiju apvienība "Saskaņas centrs"

Vēl šajā numurā

17.05.2009., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

10.saraksts

Politiskā partija “Par Dzimteni!”

Priekšvēlēšanu programma

Mūsu «7punkti»:

1. Aizstāvēsim Latvijas ekonomiskās intereses. Latvijas ražotāju aizsardzība. Aktīva pretestība lielām starptautiskām ´haizivīmª, nacionālās ekonomikas rijējiem.

2. Visiem eiropiešiem jābūt vienādas pilsoniskās un politiskās tiesības. Nekādas dalīšanas uz ´titulnācijāmª un ´netitulnācijāmª. Latvijas krieviem jābūt tādas pašas tiesības, kas ir Eiropas Savienības pilsoņiem.

3. Panāksim, lai Eiropas Parlaments pieņemtu rezolūciju, kas uzliktu Latvijas valstij pienākumu atrisināt Latvijas nepilsoņu problēmu stingri nosacītājā izpildes laikā – 3 gadi. Latvijā ir 360 000 nepilsoņu; mūsu lozungs: ´360 000 - par 36 mēnešiem!ª. Nekādu eksāmenu, nekādu iepriekšēju nosacījumu.

4.Palīdzība Latvijas iedzīvotājiem to tiesību aizstāvēšanā Eiropas Cilvēka tiesību tiesā.

5. Panāksim, lai Latvija pilnā apjomā ratificētu Eiropas sociālu hartu, kas ļauj efektīvi aizsargāt maznodrošināto cilvēku tiesības. Pašlaik Latvijas valdība atsakās izpildīt tādus Hartas punktus, kā tiesības uz taisnīgu darba apmaksu, bērnu un jaunatnes tiesības, invalīdu tiesības.

6. Kopā ar citām progresīvām Eiropas partijām mēs cīnīsimies ar finansiālās oligarhijas bezkontroli, kas nes galveno atbildību par pasaules krīzi. Mēs esam pret slepenību, kas tin daudzmiljardu finansiālus darījumus. Visiem lieliem naudas pārvietojumiem jābūt caurspīdīgiem (atvērtiem) sabiedrībai un masu informācijas līdzekļiem.

7. Ierobežot ASV militārās ambīcijas Eiropā. Cīnīsimies pret amerikāņu sistēmas PRO izvietojumiem Čehijā un Polijā.

 

Deputātu kandidātu saraksts

N.p.k.

Vārds, uzvārds

Dzimšanas

gads

Pilsonība

Dzīvesvieta

Izglītība

Darbavieta

1.

Jurijs Žuravļovs

1957

Latvijas

Jūrmala

vidējā

SIA “Lar Tūre” valdes loceklis, Tallinas iela 42-6, Jūrmala

2.

Alīna Ļebedeva

1985

Latvijas

Daugavpils

vidējā

nav

3.

Modris Auziņš

1958

Latvijas

Rīga

vidējā

nav

4.

Anatolijs Žuravļovs

1925

Latvijas

Bauskas rajons

augstākā

nav

5.

Konstantīns Mihailovs

1967

Latvijas

Rīga

vidējā

nav

6.

Natālija Sproģe

1980

Latvijas

Rīga

augstākā

Latvijas Zvērinātu advokātu padome, Zvērināta advokāta palīgs

7.

Diāna Plotiņa

1975

Latvijas

Jelgavas rajons

augstākā

nav

8.

Anastasija Visocka

1985

Latvijas

Rīgas rajons

vidējā

nav

9.

Oļegs Dmitrijevs

1970

Latvijas

Rīga

augstākā

Zobārstniecības prakse, Sadovņikova iela 20, Rīga

10.

Deniss Barteckis

1981

Latvijas

Ludzas rajons

vidējā

SIA “Izdevniecības Nams Fenster”, Taisnā iela 47, Rīga

11.

Sigurds Graudiņš

1951

Latvijas

Rīga

vidējā

SIA “DEPO DIY”, “Bumaņi”, Dreiliņi, Stopiņu novads, Rīgas rajons

 

Ziņas par deputātu kandidātiem

1. Jurijs Žuravļovs

Dzimis 1957.g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Jūrmala. Darbavieta: SIA “Lar Tūre”, valdes loceklis, Tallinas iela 42–6, Jūrmala. Beidzis šādas mācību iestādes: Rīgas Civilās aviācijas lidotāju tehniskā skola (1978), lidmašīnu vadīšana un nosēdināšana, virszemes radioiekārtu tehniskā ekspluatācija; Rīgas 50.vidusskola (1975), vidējā izglītība. Darbavieta un ieņemamais amats: SIA “Lar Tūre”, valdes loceklis, Tallinas iela 42-6, Jūrmala.

 

2. Alīna Ļebedeva

Dzimusi 1985.g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Daugavpils. Darbavieta: nav. Beigusi šādas mācību iestādes: Daugavpils 13.vidusskola (2004), vidējā izglītība. Darbavieta un ieņemamais amats: nav.

 

3. Modris Auziņš

Dzimis 1958.g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: nav. Beidzis šādas mācību iestādes: Maskavas M. Gorkija Literatūras institūts (1991), literārs darbinieks; Rīgas rajona neklātinas vidusskola (1977), vidējā izglītība; Inčukalna pamatskola (1974), pamatizglītība. Darbavieta un ieņemamais amats: nav.

 

4. Anatolijs Žuravļovs

Dzimis 1925.g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Bauskas rajons. Darbavieta: nav. Beidzis šādas mācību iestādes: Latvijas Valsts Fiziskās kultūras institūts (1951), fiziskās audzināšanas pasniedzējs. Darbavieta un ieņemamais amats: nav.

 

5. Konstantīns Mihailovs

Dzimis 1967.g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: nav. Beidzis šādas mācību iestādes: Rīgas 82.vidusskola (1982), vidējā izglītība. Darbavieta un ieņemamais amats: nav.

 

6. Natālija Sproģe

Dzimusi 1980.g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: Latvijas Zvērinātu advokātu padome, zvērināta advokāta palīgs. Beigusi šādas mācību iestādes: Latvijas Policijas akadēmija (2006), maģistra grāds tiesību zinātnē; Baltijas Starptautiskā akadēmija (2004), jurists. Darbavieta un ieņemamais amats: Latvijas Zvērinātu advokātu padome, zvērināta advokāta palīgs.

 

7. Diāna Plotiņa

Dzimusi 1975.g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Jelgavas rajons. Darbavieta: nav. Beigusi šādas mācību iestādes: Rēzeknes augstskola (2009), jurists. Darbavieta un ieņemamais amats: nav.

 

8. Anastasija Visocka

Dzimusi 1985.g. Dzimums: sieviete. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīgas rajons. Darbavieta: nav. Beigusi šādas mācību iestādes: Rīgas 72.vidusskola (2004), vidējā izglītība. Darbavieta un ieņemamais amats: nav.

 

9. Oļegs Dmitrijevs

Dzimis 1970.g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: zobārstniecības prakse, Sadovņikova iela 20, Rīga. Beidzis šādas mācību iestādes: Latvijas Medicīnas institūts (1993), ārsts–stomatologs. Darbavieta un ieņemamais amats: Zobārstniecības prakse, Sadovņikova iela 20, Rīga.

 

10. Deniss Barteckis

Dzimis 1981.g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Ludzas rajons. Darbavieta: SIA “Izdevniecības Nams Fenster”, Taisnā iela 47, Rīga. Beidzis šādas mācību iestādes: Ludzas 2.vidusskola (1999), vidējā izglītība. Darbavieta un ieņemamais amats: SIA “Izdevniecības Nams Fenster”, Taisnā iela 47, Rīga.

 

11. Sigurds Graudiņš

Dzimis 1951.g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: SIA “DEPO DIY”, “Bumaņi”, Dreiliņi, Stopiņu novads, Rīgas rajons. Beidzis šādas mācību iestādes: Rīgas Politehniskais institūts (1972), Automātika un skaitļošanas tehnika; Rīgas 28.vidusskola (1969), vidējā izglītība. Darbavieta un ieņemamais amats: SIA “DEPO DIY”, “Bumaņi”, Dreiliņi, Stopiņu novads, Rīgas rajons.

 

Šā saraksta kandidāti norādījuši, ka:

nav un nav bijuši PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieki; nav sadarbojušies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieki, aģenti, rezidenti vai konspiratīvā dzīvokļa turētāji; nav darbojušies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās pēc 1991.gada 13.janvāra.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!