• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
7.saraksts Politiskā partija "Osipova partija". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2009., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/192239

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

8.saraksts
Politiskā partija "Visu Latvijai!"

Vēl šajā numurā

17.05.2009., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

7.saraksts

Politiskā partija “Osipova partija”

Priekšvēlēšanu programma

Galvenā vaina par Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā negatīvajām sekām gulstas uz valdošajām partijām un pasīvo opozīciju. Taču daļēji atbildīga ir arī Eiropas Savienības birokrātija, kas bija aizvērusi acis uz pret tautu vērstu Latvijas varas sociālo politiku un dažreiz arī tīšu Latvijas ekonomikas pamatnozaru iedragāšanu. Eiropas Savienībai ir jāatlīdzina Latvijas tautas eirointegrācijas laikā ciestie ekonomiskie un humanitārie zaudējumi, un tā panākšana Eiroparlamentā ir Osipova partijas galvenais uzdevums.

Osipova partija piedalās Eiroparlamenta vēlēšanās, lai veicinātu Eiropas Savienības līdzekļu ieplūšanu valstī, kuri jāizmanto ekonomikas atjaunošanai, mūsdienīgas infrastruktūras izveidei, bezdarbnieku pārkvalificēšanai un nodarbināšanai, lauku iedzīvotāju, nevis banku un monopolistu atbalstam.

Osipova partija Eiropas līmenī aizstāvēs cilvēka tiesības uz dzīvi, veselīgu dzīvošanas vidi, vārda un pārliecību brīvību, etnokultūras identitātes, tradīciju saglabāšanu un izglītības iegūšanu dzimtajā valodā.

Osipova partija centīsies panākt Latvijas nepilsoņu atzīšanu par pilntiesīgiem Eiropas Savienības pilsoņiem.

Osipova partija darīs visu, lai krievu valoda Latvijā kļūtu par otro valsts valodu.

Osipova partija piedalās Eiroparlamenta vēlēšanās, lai vienotā Eiropā nodrošinātu katram Latvijas iedzīvotājam cilvēka cienīgu dzīvi, pienācīgu algu un adekvātas sociālās garantijas. Pienācīga alga un sociālās garantijas ir Eiropas Savienības stabilitātes nosacījumi. Pašreiz starp Eiropas dažādām daļām pastāvošā netaisnīgā atšķirība algu, pensiju un sociālo pabalstu ziņā ir nekavējoties jālikvidē.

 

Deputātu kandidātu saraksts

N.p.k.

Vārds, uzvārds

Dzimšanas

gads

Pilsonība

Dzīvesvieta

Izglītība

Darbavieta

1.

Garijs Poļskis

1979

Latvijas

Rīga

vidējā

laikraksts “Vesti segodnja”

 

Ziņas par deputātu kandidātiem

 

1. Garijs Poļskis

Dzimis 1979.g. Dzimums: vīrietis. Pilsonība: Latvijas.

Dzīvesvieta (rajons vai republikas pilsēta): Rīga. Darbavieta: laikraksts “Vesti segodnja”. Beidzis šādas mācību iestādes: Rīgas 96.vidusskola (1997). Darbavietas un ieņemamie amati: laikraksts “Vesti segodnja”; laikraksts “Subbota”, autors. Ģimenes stāvoklis: precējies. Latviešu valodas un citu ES oficiālo valodu prasmes pašnovērtējums: viduvēji.

 

Šā saraksta kandidāti norādījuši, ka:

nav un nav bijuši PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieki; nav sadarbojušies ar PSRS vai Latvijas PSR valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieki, aģenti, rezidenti vai konspiratīvā dzīvokļa turētāji; nav darbojušies PSKP (LKP), Latvijas PSR Darbaļaužu internacionālajā frontē, Darba kolektīvu apvienotajā padomē, Kara un darba veterānu organizācijā, Vislatvijas Sabiedrības glābšanas komitejā vai tās reģionālajās komitejās pēc 1991.gada 13.janvāra.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!