• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apsveicot Latvijas iedzīvotājus Eiropas dienā 9.maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.05.2009., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/191719

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Apsveicot Mātes dienā un Ģimenes dienā 10.maijā

Vēl šajā numurā

12.05.2009., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apsveicot Latvijas iedzīvotājus Eiropas dienā 9.maijā

 

Eiropas pilsoņi – Latvijas patrioti!

Šodien visā Eiropā atzīmē Eiropas dienu – dienu, kas simbolizē Eiropas vienotību.

Pēc diviem postošiem pasaules kariem Rietumeiropas valstu vadītāji nolēma likt pamatus šodienas Eiropas Savienībai, lai nodrošinātu ilgstošu mieru un ekonomisku labklājību Eiropas iedzīvotājiem. Neskatoties uz Eiropas nāciju dažādību, to kultūru, valodu un tradīciju daudzveidību, mūs vieno kopīga izpratne par svarīgākajām vērtībām: brīvību, demokrātiju, tiesisku valsti un cilvēktiesību ievērošanu.

Latvijai ir svarīgi izmantot visas iespējas, īpaši uzņēmējdarbībā un izglītībā, ko dod Eiropas Savienības dalībvalsts statuss. Latvijas kā mazas valsts priekšrocība ir spēja elastīgi reaģēt uz pārmaiņām, straujāk panākot uzlabojumus. Vispirms mums ir jārealizē mērķtiecīga un konsekventa ekonomiskā politika, lai panāktu ātrāku tautsaimniecības atveseļošanos. Savukārt ilgtermiņā vislielākā nozīme ir Latvijas iedzīvotāju izglītībai, uzņēmībai un pieredzei. Tie ir priekšnoteikumi, lai Latvija varētu izmantot visas iespējas Eiropas Savienībā un visas Eiropas pilsoņa privilēģijas.

Atzīmējot 9.maiju – Eiropas dienu, aicinu Latvijas iedzīvotājus aktīvi piedalīties mūsu valsts nākotnes veidošanā Eiropā!  

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!