• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrs: Tiekoties ar Lietuvas un Polijas lauksaimniecības ministriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.2009., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/191622

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot Latvijas valsts apbalvojumus – Triju Zvaigžņu ordeni un Atzinības krustu – 2009.gada 7.maijā

Vēl šajā numurā

08.05.2009., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrs: Tiekoties ar Lietuvas un Polijas lauksaimniecības ministriem

 

7.maijā zemkopības ministrs Jānis Dūklavs Kauņā, Lietuvā, tikās ar Lietuvas lauksaimniecības ministru Kazi Starkēviču, kā arī Polijas lauksaimniecības un lauku attīstības ministru Mareku Savicki.

J.Dūklavs ar Lietuvas lauksaimniecības ministru K.Starkēviču apmainījās viedokļiem par ES Kopējās lauksaimniecības politikas (KLP) nākotni, tās kontekstā analizējot izmaiņas arī Latvijas un Lietuvas lauksaimniecības nākotnē. Tāpat amatpersonas diskutēja par nodokļu politiku lauksaimnieciskajā ražošanā, un lietuviešu kolēģis J.Dūklavu iepazīstināja ar Lietuvas pieeju šajos jautājumos. K.Starkēvičs vairāk vēlējās uzzināt par kooperatīvu veidošanas pieredzi Latvijā, detalizēti interesējoties par piena un rapša pārstrādes kooperatīvu darbību. J.Dūklavs aicināja Lietuvas kolēģus vērsties pie kooperatīvu pārstāvjiem Latvijā, norādot: “Mūsu kooperatīvi labprāt dalīsies pieredzē ar saviem tuvākajiem kaimiņiem.”

Tiekoties ar Polijas kolēģi, amatpersonas pārrunāja viedokļu saskaņošanas procesus Briselē, diskutējot par reģionam būtiskiem jautājumiem ES Lauksaimniecības un zivsaimniecības ministru padomes sanāksmēs. M.Savickis sarunā norādīja, ka Latvija un Polija ir viena reģiona valstis un tālab sadarbība balsojumu saskaņošanā būtu īpaši svarīga lēmumu pieņemšanas procesā vairākās abām valstīm un visam reģionam nozīmīgās nozares jomās.

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!