• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par izmaiņām Satiksmes ministrijas uzņēmumu padomēs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.04.2009., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/191313

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts kanceleja: Par priekšlikumiem birokrātijas mazināšanai

Vēl šajā numurā

30.04.2009., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par izmaiņām Satiksmes ministrijas uzņēmumu padomēs

 

29.aprīlī akcionāru sapulcēs nolemts, ka turpmāk VAS “Latvijas dzelzceļš” un VAS “Pasažieru vilciens” padomēs darbosies vairs tikai trīs locekļi katrā, bet AS “Biķernieku kompleksā sporta bāze” padome likvidēta.

Turpmāk “Latvijas dzelzceļa” padomē darbosies trīs no līdz šim 11 esošajiem padomes locekļiem – Rīgas brīvostas pārvaldnieks Leonīds Loginovs, Ventspils ostas pārvaldnieks Imants Sarmulis un Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Andrejs Požarnovs. Pārējie – Arvīds Kucins, Jānis Eiduks, Linda Baltiņa, Kārlis Greiškalns, Guntars Krieviņš, Andrejs Naglis, Elmārs Švēde un Juris Šmits – amatus atstās.

“Pasažieru vilciena” padomes trīs locekļi turpmāk būs Rīgas domes Satiksmes departamenta vadītājs Edgars Strods, Rīgas domes izpilddirektora vietnieks Ģirts Auškāps un ekonomikas ministra Arta Kampara virzītais pārstāvis Jānis Patmalnieks. E.Kampars savu pārstāvi virzīja, jo satiksmes ministrs Kaspars Gerhards bija izteicis šādu aicinājumu.

Katra uzņēmuma pirmajā padomes sēdē tiks lemts, kura no trim personām būs padomes priekšsēdētājs.

Savukārt Biķernieku kompleksās sporta bāzes padomi nolēma likvidēt. Līdz šim tajā darbojās trīs locekļi: Ģirts Dripe, Inese Birziņa un Inta Berķe.

Akcionāru sapulču lēmumi par izmaiņām uzņēmumu padomēs pieņemti saistībā ar jaunajiem grozījumiem likumā “Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitālsabiedrībām”, kas nosaka, ka īpaši lielo un lielo kapitālsabiedrību padomes locekļu skaits jāsamazina līdz trim, bet vidējos un mazajos uzņēmumos padomes jālikvidē.

 

Satiksmes ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!